Jubileumok éveMente MisszióNyári táborok 2022.RégióinkRégiókRegionális közösségekTisza

Tiszás tábor 2022 – JELENTKEZZ!

Kedves Fiatal!

Idén is várunk az év fénypontját jelentő ifjúsági táborunkba, a napfényes Tiszaföldvárra! Az idei témánk is érdekes, hiszen talán már halottál a keresztségről és a házasságról, de vajon ismered mind a hét szentséget?

Lesznek előadások, kiscsoportos beszélgetések, strand, közös imák, tábortűz, színdarabok, szabadidős programok és persze régi és új barátok is.

Mindenki volt “első táborozó” valamikor, így ne félj attól, ha még sosem voltál ilyen táborban, nem ismered ezt a közösséget és egyedül leszel, mert tuti találsz új barátokat már az első napon! Ha pedig biztosra akarsz menni, hozd néhány barátodat is!

Időpont | 2022. augusztus 8-13. (hétfő-szombat)
Helyszín | Tiszaföldvár, Kossuth Lajos út 121. (plébánia)
Téma | Szentségeink
Javasolt hozzájárulás a költségekhez | 9 000 – 15 000 Ft közötti összeg, a helyszínen fizetve készpénzben, lehetőségekhez mérten. Az egy főre eső költségek kb. 12 000 Ft-ot tesznek ki, mely tartalmazza többek között az étkezések árát és a strandbelépőt.

Alsó korhatár: 10 év (ennél fiatalabb résztvevőket nem tudunk fogadni és a programot is ilyen korosztályra szabjuk)

Maximum 80 fő jelentkezését tudjuk fogadni jelentkezési sorrendben (a segítőkkel együtt), tehát előfordulhat, hogy várólistára kerülsz, így minél előbb jelentkezz!

Kérjük, figyelmesen olvasd el az alábbi sok, de nagyon fontos információt is!

MIT HOZZ MAGADDAL?

✅   Alváshoz hálózsákot, polifoamot/felfújható matracot, (kispárnát, plédet, éjszaka nyáron is lehet hideg) sátrat (ha van, ha nincs, akkor keresünk olyan táborozót, aki szívesen befogad a sajátjába).

✅   Fürdéshez (strandhoz): törülközőt, tusfürdőt, sampont, papucsot, fürdőruhát.

╋ Még néhány hasznos dolog: Szentírás, jegyzetfüzet és toll, kulacs, zseblámpa, szúnyogriasztó, fejfedő

✅. Egészségügyi nyilatkozatot (amennyiben kiskorú vagy), amelyben gondviselőd nyilatkozik, hogy nem vagy (és nem is voltál a tábort megelőző 7 napban) beteg. Kérjük töltsd le, nyomtasd ki, a tábor helyszínén, a regisztrációnál kérjük majd tőled kitöltve, aláírva. 

A nyilatkozat IDE KATTINTVA letölthető. 

PRO TIPPEK:

📱. Telefonodra nem igazán lesz szükséged, hiszen itt élőben remek emberek fognak körülvenni. Egyébként sem tudunk lehetőséget biztosítani ennyi telefon töltésére. Ha el is hozod, érdemes kikapcsolni és csak addig bekapcsolni, amíg hazatelefonálsz, hogy élsz még és szuper a tábor.

💼   Csomagolj úgy, hogy akár eső is lehet! Hozz tehát esőkabátot, illetve érdemes a ruháidat nejlonszatyrokba is becsomagolni a táskán belül.

⚠️  „Templomkompatibilis” öltözetre is szükséged lesz (biztosan tudjátok, hogy a templomba nem illik olyan ruhában bemenni, ami túl rövid, illetve túlzottan kivágott, spagettipántos, ki van a hátad/vállad, ezért gondolj arra, hogy ezekre a programokra legyen egy kendőd, amit a válladra terítesz, egy könnyed hosszú szoknya, amit csak felkapsz vagy legalább combközépig érő nadrág/szoknya).

A táborra előzetes jelentkezés szükséges, amit az alábbi gombra kattintva tehetsz meg: 

Jelentkezési határidő: 2022. július 20. 

(Kivéve ha hamarabb betelik a 80 fős létszámkorlátunk.)

Fontos, hogy ha valamiért mégsem tudsz jönni, AZONNAL JELEZD felénk a lentebbi elérhetőségek egyikén, hogy a várólistáról értesíthessünk valakit, hogy jöhet helyetted!

KÉRDÉSED VAN?

Írj nekünk bátran Facebookon (a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség nevű oldalnak címezve), vagy e-mailben a tisza@vifi.mente.hu címre. Telefonon a 30/925-1667-es számot hívhatod!