Tisza

Tiszás tábor 2020 – JELENTKEZÉS

Kedves Fiatal!
A hosszú otthon töltött hónapok után egy igazi, sátorozós nyári táborra hívunk, sok színes programmal, jófej fiatalokkal, a napfényes Tiszaföldvárra!

Lesz itt minden; előadások, kiscsoportos beszélgetés, strand, közös ima, tábortűz, színdarabok, szabadidős programok és persze régi és új barátok is!

Mindenki volt “első táborozó” valamikor, így ne félj attól, ha még sosem voltál ilyen táborban, nem ismered ezt a közösséget és egyedül leszel, mert tuti találsz új barátokat már az első napon! Ha pedig biztosra akarsz menni, hozd néhány barátodat is!

Időpont | 2020. augusztus 11-16. (kedd-vasárnap)
Helyszín | Tiszaföldvár, Kossuth Lajos út 121. (plébánia)
Téma | Eucharisztia
Javasolt hozzájárulás a költségekhez | 7 000 – 13 000 Ft közötti összeg, a helyszínen fizetve készpénzben, lehetőségekhez mérten. Az egy főre eső költségek kb. 11 000 Ft-ot tesznek ki, mely tartalmazza többek között az étkezések árát és a strandbelépőt.

Fontos változások (a járvány miatt):
Alsó korhatár: 12 év (sajnos idén ennél fiatalabb résztvevőket nem tudunk fogadni és a programot is ilyen korosztályra szabjuk)
Maximum 60 fő jelentkezését tudjuk fogadni idén jelentkezési sorrendben (a segítőkkel együtt).

FRISSÍTÉS: A létszámkorlátunk betelt, tehát innentől a jelentkezők várólistára kerülnek és hamarosan értesítjük őket, hogy szabadult-e fel hely a számára. Az eddig jelentkezők még befértek. (2020. július 14., 20:30)

 

Kérjük, figyelmesen olvasd el az alábbi sok, de nagyon fontos információt is!

MIT HOZZ MAGADDAL?

✅   Alváshoz hálózsákot, polifoamot/felfújható matracot, (kispárnát, plédet, éjszaka nyáron is lehet hideg) sátrat (ha van, ha nincs, akkor keresünk olyan táborozót, aki szívesen befogad a sajátjába).

✅   Fürdéshez (strandhoz): törülközőt, tusfürdőt, sampont, papucsot, fürdőruhát.

╋  Még néhány hasznos dolog: Szentírás, jegyzetfüzet és toll, kulacs, zseblámpa, szúnyogriasztó, fejfedő

✅   Egészségügyi nyilatkozatot, amelyben gondviselőd nyilatkozik, hogy nem vagy (és nem is voltál a tábort megelőző 7 napban) beteg. Kérjük töltsd le, nyomtasd ki, a tábor helyszínén, a regisztrációnál kérjük majd tőled kitöltve, aláírva. Amennyiben szüleid nem kísérnek el, mindenképp otthon kell kinyomtatnotok és kitöltve, aláírva elhoznod. A nyilatkozat IDE KATTINTVA letölthető. 

😷   A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

A tábor szervezése és lebonyolítása közben mindig figyelembe vesszük az aktuális járványügyi előírásokat. (Éppen ezért előfordulhat sajnos az is, hogy a tábort le kell mondanunk, amennyiben a hatóságok így döntenek.)
A templomban jelenleg kötelező a szájmaszk viselése, ezért kérünk, hozz magaddal legalább egyet!
A táborban lesz fertőtlenítő hatású kézmosószappan, de ha szeretnél, hozz zselés kézfertőtlenítő gélt magaddal!
Ha esetleg megbetegednél a tábor előtt, kérjük jelezd nekünk és ne gyere a táborba! Ha a tábor előtti 7 nap bármelyikén beteg voltál, akkor sajnos nem tudunk fogadni.

PRO TIPPEK:

📱  Telefonodra nem igazán lesz szükséged, hiszen itt élőben remek emberek fognak körülvenni. Egyébként sem tudunk lehetőséget biztosítani 100 telefon töltésére. Ha el is hozod, érdemes kikapcsolni és csak addig bekapcsolni, amíg hazatelefonálsz, hogy élsz még és szuper a tábor.

💼   Csomagolj úgy, hogy akár eső is lehet! Hozz tehát esőkabátot, illetve érdemes a ruháidat nejlonszatyrokba is becsomagolni a táskán belül.

⚠️  „Templomkompatibilis” öltözetre is szükséged lesz (biztosan tudjátok, hogy a templomba nem illik olyan ruhában bemenni, ami túl rövid, illetve túlzottan kivágott, spagettipántos, ki van a hátad/vállad, ezért gondolj arra, hogy ezekre a programokra legyen egy kendőd, amit a válladra terítesz, egy könnyed hosszú szoknya, amit csak felkapsz vagy legalább combközépig érő nadrág/szoknya), ehhez társul idén a szájmaszk.

Jelentkezési határidő: 2020. július 31.  (Kivéve, ha hamarabb betelik a 60 fős létszámkorlátunk.)

Fontos, hogy ha valamiért mégsem tudsz jönni, AZONNAL JELEZD felénk a lentebbi elérhetőségek egyikén, hogy a várólistáról értesíthessünk valakit, hogy jöhet helyetted!

KÉRDÉSED VAN?
Írj nekünk bátran Facebookon (a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség nevű oldalnak címezve), vagy e-mailben a sooszoltanferenc@gmail.com címre. Telefonon a 30/925-1667-es számot hívhatod!