Találkozó volt Tiszajenőn

Idén az első találkozó Tiszajenőn került megrendezésre. A nap elején a játékos résznél örömmel hallgattuk a fiatalok nevetését. A tanúságtétel nekünk nagyon tetszett, mert olyan témáról volt szó, amely régóta foglalkoztatott minket. Az okkultizmus veszélyeit fejtegette Balázs András atya. Hogy mire kell figyelnünk, miket kell elkerülnünk, hogy nehogy véletlenül belekerüljünk az okkultizmus csapdáiba.

De azt is elmondta, hogy ezektől az okkult szertartásoktól és különféle hatásoktól nem kell féln

ünk, mert Istené az Ország, a hatalom és a dicsőség. És a Gonosz nem veheti át soha a hatalmat felettünk, ha nem veszünk részt ezekben a szertartásokban. Elmesélte András atya, hogy vannak rossz szellemek is, amelyektől védenek minket az őrzőangyalaink. Tehát sok érdekességet megtudtunk az előadásból. Olyan dolgokat is, amikre nem is gondoltunk volna. Sokan például nem tudták, hogy a horoszkóp is az okkultizmusba tartozik. Több fiatal szokta olvasni ezeket, így jó dolog, hogy ezt tisztáztuk, és sok kérdésünkre választ kaptunk.

A kiscsoportos beszélgetésen nagyon jó gondolataik voltak a fiataloknak. Elmesélte az egyik

fiú, hogy ha

llott egy olyan babonáról, hogy ha az egyik nap sok jó dolog történik valakivel, akkor másnap rossz dolgok fognak vele történni. De ezt személyes tapasztalata alapján megcáfolta. Valaki szerint a babonák nagyban befolyásolják egyesek életét. Ezek alapján hoznak döntéseket, különféle okkult emberektől kérnek segítséget (pl. tarot kártyásoktól), akik félrevezetik őket. Rendhagyó módon a találkozón színdarab formájában került feldolgozásra a téma, amely közvetlen módon tárta elénk az okkultizmus rejtelmeit és veszélyeit. Személy szerint nekem ez tetszett a legjobban. (Viki)

tjeno

A szentmisében megerősítést kaptunk az okkult tevékenységek elleni védekezéshez. Nagyon jó és érdekes volt ez a találkozó.

A találkozó képeiért katt a képre!