Nyár 2017

Nyári tábor a Tiszán

Mi a programod nyárra? Egyelőre semmi extra? Engedd meg, hogy kiszínezzük egy kicsit a naptáradat! Egy igazi, sátorozós nyári táborra hívunk, sok színes programmal, jófej fiatalokkal, a napfényes Tiszaföldvárra! Vigyázat! Ha tovább olvasol, előfordul, hogy egész júliusban csak erre a táborra fogsz várni! 🙂   

Lesz itt minden! Előadások, kiscsoportos beszélgetés, strand, közös ima,, tábortűz, színdarabok, szabadidős programok és persze régi és új barátok is! Hozd el barátaidat, osztálytársaidat, hittanos csoportodat is! A táborban biztosan te is megtalálod a korcsoportodat, hiszen kisiskolások, középsulisok és egyetemisták egyaránt szoktak jönni.

Időpont | 2017. július. 31. – augusztus 6. (hétfő-vasárnap)
Helyszín | Tiszaföldvár, Kossuth Lajos út 121. (plébánia)
Téma | Isten levele: Mária „Boldog, aki hitt” (Lk 1,45)
Tábor díja | 7 000 – 12 000 Ft közötti összeg, a helyszínen fizetendő készpénzben, lehetőségekhez mérten. Egy fő bekerülési költsége 10 000 Ft, mely tartalmazza többek között az étkezések árát és a strandbelépőt.

Alsó korhatár: 10 év (hitoktatói ajánlással kivétel tehető)

A táborra előzetes jelentkezés szükséges, amit a JELENTKEZÉS gombra kattintva tehetsz meg. Ugyanitt olvashatsz még hasznos információkat.

Jelentkezési határidő: 2017. július 15. – MEGHOSSZABBÍTVA JÚLIUS 25-IG!

Érdemes időben jelentkezni, mert
– a 2017. június 10-éig jelentkezők között 5 db, Tiszás és mentés ajándékok vásárlására felhasználható 500 Ft-os kupont sorsolunk ki!
– a 2017. június 11-30. között jelentkezők között 10 db, Tiszás és mentés ajándékok vásárlására felhasználható 200 Ft-os kupont sorsolunk ki!

Mindenki volt “első táborozó” valamikor, így ne félj attól, ha még sosem voltál ilyen táborban és egyedül leszel, mert biztosan találsz új barátokat már az első napon. Ha pedig biztosra akarsz menni, hozd néhány barátodat is!

Kérdésed van?

Írj nekünk bátran Facebookon (a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség nevű oldalnak címezve), vagy e-mailben a sooszoltanferenc@gmail.com címre. Telefonon a 30/925-1667-es számot hívhatod!