Uncategorized

Helyzet a Tiszán

Még zajlik a tiszás ifitábor, de mi lent voltunk, megkérdeztünk néhány táborlakót, mi az, ami tetszik, és mit üzennek azoknak, akik még nem ismerik a Tiszát. Ezeket a válaszokat kaptuk.

Nagyon jól érzem magam, mint az összes eddigi táborban, most vagyok itt ötödjére… Nagyon jók a programok, mindig le tudják kötni az embert valamivel. Mit üzensz? Jöjjenek el, mert nagy élmény. Peti (18)

Nagyon családias. A kicsikhez másként szólnak, és nem felnőtt módon mondják nekik, hanem megérthetik saját nyelvükön a témát…. Táncház, tábortűz, cserés szentségimádás egész éjszaka, csillagos ég, falu széle – világ vége. Nagyon klassz helyszín. Nem is olyan, mint amit az emberek tábornak gondolnak, hanem mint amikor a rokonok összegyűlnek, nagy ebédek, nagy ünneplések… Manó (17)

Mindenki együtt van, kicsik és nagyok, és nem kivételeznek. Mindenki jó fej. Fanni (12)

Jó, hogy ilyen sokat énekelünk, mindig lehet valamit csinálni, játszani, röpizni, tollasozni, sokat lehet hülyéskedni. Jó hangulatúak szoktak lenni a misék, előadások, Szentségimádás, kiscsoportok. Az előadások nagyon tanulságosak. (15 éves lány)
Családias. Nem mindenkinek tetszik (nem tudom, miért), de azért egy próbát megér. De ha eljönnek, akkor biztosan van valami, ami megfogja őket. Nem néznek rám úgy… Elfogadnak. Az a jó, hogy mindig változatosak a témák, és nem beszéljük őket rongyosra. Brigi

Nem egy nagy tömeg tábor, 40-en vagyunk. minden nap jönnek-mennek az emberek, családias, a vezetőség fiatal… 3 év múlva ez lesz a toptábor. Jól elvagyunk. Endrusz (22)

Itt mindig megtapasztalhatják Isten közelségét kézzel foghatóan és könnyekben. Zsuzsi (22)

Nagyon tetszik a tábor. Az tetszett, hogy táncoltunk össze-vissza. Jöjjenek el, mert nagyon jó: mókás meg barátságos. Viktória (8)

Tetszettek az akadálypályák meg a tánc. Lili (9)

Nagyon tetszik. Az első nap tetszett a legjobban, az akadályversenyek is jók voltak, minden nagyon jó eddig. Adri (10)

Amikor a Tiszára mentünk le. Jó a kaja és jók a programok. Márton (11)

Nekem tetszik a tábor. Legjobban az esti programok tetszenek, pl. tánc. Nagyon jó itt a társaság és a hangulat, és csak az első nap a nehéz, a beilleszkedés. Veronika (18)

Amikor kimentünk a Tiszához. Ez sokkal jobb, mintha otthon punnyadnának a számítógép előtt, a természetben vannak, barátokkal röpizhetnek… Réka (18)

Eddig mindegyik program nagyon tetszett. Kiemelve a legjobban a táncos programok tetszettek, mert az jó közösségformáló, és a kiscsoportos beszélgetések. Ha új barátokat akartok szerezni gyertek el! Niki (18)

A strandot várom nagyon, az arborétum is nagyon jó volt, meg az éjszakai táncolás, meg minden nagyon szuper. Megéri eljönni. Nagyon jókat lehet szórakozni. Eszter (13)