Álarcosbál, avagy Tiszás Szilveszter Tiszajenőn – REGISZTRÁCIÓ

Ismét elrepült egy év, és a már hagyományos Tiszás Szilveszter idén sem maradhat el! De idén valami új vár Rád… olyan, amilyen még nem volt a Tisza történelmében. Egy igazi álarcosbál!

szilveszter2016fbcover

A bálra regisztrálnod kell, így 500 Ft a belépő, ellenkező esetben 800 Ft. Regisztrálni és bővebb információkhoz jutni tovább olvasva tudsz.

Fontos! Megjelenés: elegánsan, álarccal. Mit jelent ez? Beszéljen az alábbi videó!

Tehát nem ovis farsangra kell gondolni. A ruhaválasztás lányoknak nyilván nem könnyű (fiúknak az öltönyt javasoljuk erre a részre), de ne érezd megkötve a kezed, bármilyen ruha megteszi, csak legyen elegáns, ünnepi (abroncsos szoknya, estélyi, koktélruha, szoknya, blúz). Készíts magadnak álarcot is, ha nincs otthon a szekrény mélyén! (Sok videót találsz erről az interneten.) A lényeg, hogy kicsit túlozzuk el az eleganciát, vegyük poénra. Az összhatás akkor lesz a legjobb, ha te is belemész a játékba!

Gyakorlati megfontolásból arra jutottunk, hogy nem kell a „jelmezben” érkezni, lesz lehetőség átöltözni, sminkelni, fodrászkodni (ha van kedved, segíthetsz ebben másoknak is). Kb. 8-9 órától éjfélig elegáns öltözékben várjuk az újévet, álarccal, de a koccintás után levesszük a maszkot és átvedlünk játszós ruhába/pizsamába.

A hangulat garantált, hiszen sok jófej fiatal lesz együtt. Ha már részt vettél más eseményeinken akkor azért, ha még sosem, akkor pedig azért gyere el, hogy megismerhessünk Téged! Indulj el bátran akár egyedül, akár többedmagaddal, barátokkal, osztálytársakkal, tesóval! Szeretettel várunk!

Az alábbiakban néhány tudnivalót szeretnénk veled megosztani ezzel kapcsolatban.

Helyszín | Tiszajenői Szent László templom közösségi terme (5094 Tiszajenő, Köztársaság u. 2.)

Érkezés |17:00 órától
Zárás | január 1-jén, az újévi szentmisével

Az előzetes jelentkezés (kedvezményes belépő!) december 29. éjfélig (kitoltuk az eredeti, 25-ei határidőt) tart!

A bulira elsősorban 14+ -osokat várunk!

Amit hozz magaddal:
– Amennyiben előre jelzed részvételi szándékod a lenti „Regisztráció” gombra kattintva és az űrlapot kitöltve, 500 Ft hozzájárulást kérünk tőled, ellenkező esetben 800 Ft-ot.
– Ne feledd, éjfélig maximális elegancia és álarc a dresscode! Annak érdekében, hogy ne érezd magad kínosan, menj bele a játékba és hozz elegáns báli ruhát, valamint fabrikálj álarcot!
– Lányok egy tálca süteménnyel (édes/sós/falatkák/kis szendvicsek), fiúk egy üveg/2 doboz üdítővel emeljék az ünnep fényét.
– Ha a szekrényed mélyén lapul egy fantasztikus társasjáték, semmiképp ne hagyd otthon!
– Hozz magaddal hálózsákot is, ha másnap szeretnél még egy kicsit aludni az újévi szentmise előtt.


Programokról dióhéjban:
– vetélkedő
– csapatversenyek
– közösségépítő játékok
– tánctanítás
– társasjáték- party
– karaoke
– buli hajnalig
– filmezés

A Facebook-esemény ide kattintva éred el. Hívd meg barátaidat is!

Ezt a bulit a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség szervezi, ezért ehhez méltóan szeretnénk szórakozni. Ehhez hozzátartozik egy-két szabály is, amelyet talán felesleges is felsorolni, hiszen mondhatni mindnyájan egy véleményen vagyunk:
– Alkohollal csak mértékkel, hiszen nem szeretnénk elrontani egymás szórakozását azzal, hogy valaki átlépi az egészséges határait.
– Szép dolog a szerelem, de nem mindegy, hogy hogyan mutatjuk ki ezt mások előtt!
– Bulizzunk együtt úgy, hogy Krisztus is jól érezze magát közöttünk!

Az a kérésünk, hogy legkésőbb 18:30-ig érkezzetek meg, mert utána biztonsági okokból bezárjuk a kapukat! Ha csak később tudtok jönni, azt jelezzétek telefonon Zsuzsinak a +36-30-293-1371-es telefonszámon vagy akár privát facebook üzenetben még a buli előtt.

Mi már izgatottan készülünk a bálra, gyertek el minél többen! Addig is készíts maszkot!