Régiók

Találkozzunk Etesen…

Március 8-án, szombaton végre eljön a 2014-es év első ipolyos találkozójának ideje, méghozzá most az etesi fiatalok jóvoltából, akik mindenkit sok szeretettel várnak.

A falu kultúrházának kapui reggel 8:30-kor nyílnak meg minden felső tagozatos, vagy idősebb érdeklődő előtt. Mi mással is kezdhetnénk az évet, mint egy olyan gyönyörű téma bemutatásával, mint a hűség?1932143_289034407913877_980083209_n

Vajon miért van kihalóban a mai emberekben ez a nemes és szép tulajdonság?

Miért olyan nehéz hűségesnek maradni?

Miért fontos, hogy hűségesek legyünk, és kihez, mihez kell hűségesnek lennünk?

Többek között ezekre, és ezekhez hasonló kérdésekre is válaszokat kaphatunk. Az interaktív előadás után a kiscsoportos beszélgetésekre is sor kerül, amiket a jó hangulat, nevetés vagy komoly elgondolkodtató beszélgetés jellemez. A helyiek természetesen, hogy vendégeik ne korgó gyomorral járjanak-keljenek, finom ebéddel is készülnek. A délután a játékok, szórakozás jegyében telik, ahol a fiataloknak lehetőségük lesz egy kis lazításra, és ismerkedésre. 14:30-kor veszi kezdetét a keresztút, majd a Szentmisére hangoló énekpróba, ami alatt gyónásra is lehetőség nyílik. A nap zárásaként bemutatott Szentmiséről reméljük mindenki élményekkel gazdagon, feltöltődve indul majd útjára.

Gyertek el minél többen, hozzatok magatokkal minél több embert, hogy ők is megtapasztalhassák, milyen az összetartozás élménye! Találkozzunk 2014. március. 8-án Etesen!

Ipolyos kistesók és a helyi segítők 🙂