Galga tábor 2015- jelentkezés, információk

Kedves Lányok és Fiúk!

Sok szeretettel hívunk titeket a Galgamenti Nagyboldogasszony Közösség nyári táborába!

A legfontosabb tudnivalók: tábor plakát 2015

Időpont:2015. július 8-12 (szerdától vasárnapig)

Helyszín: Máriabesnyő, Kapucinus Rendház

Téma: A férfi és a nő

A tábor igéje : „Nem jó az embernek egyedül. Alkotok neki segítőtársat, aki hozzá illő.” (Ter 2,18)

Jelentkezés : www.jelentkezes.mente.hu

(A táborunkban létszámkorlát van! A jelentkezések elfogadásánál a JELENTKEZÉSI SORREND a döntő!)

További tudnivalók: mente.hu/töltsd le/nyári táborok-témák jelentkezési lapok

Hogy mire is számíthatsz?

Új barátokra : megismerhetsz vagy találkozhatsz már régóta ismert fiatalokkal. Táborunk a 13-35 év közötti fiatalokat várja a Galgamente összes településéről.

Új élményekre : például megtanulhatod, vagy tökéletesre fejlesztheted a sátorfelállítás művészetét, röplabda tudásod csiszolhatod, csapatversenyen, közösségépítő játékokon próbálhatod ki magad. Hittan táborról révén szó a lelki élmények nagy szerephez jutnak az öt nap során. A tábortéma ismerete és kiscsoportos beszélgetések mellett lesz szentgyónási lehetőség, szentségimádás, minden nap szentmise is.

Új tapasztalatokra : megtapasztalhatod például az asztal leszedés közösségépítő szerepét, vagy a táborozók nyitottságát, közvetlenségét vagy épp a táncház nyújtotta élményeket.

Emellett pedig sok vidám percre, vicces vagy épp kicsit komolyabb beszélgetésekre, gasztronómiai élményekre (hála a konyhás néniknek) és természetesen meglepetésekre is számíthatsz.

Ha még mindig hezitálsz kedvcsinálónak lapozd végig a tavalyi fényképeinket: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.791941537524253.1073741832.180407148677698&type=3

Ha pedig további kérdésed van, a galga@mente.hu-ra írhatsz, vagy felkeresheted a régiófelelősöket is, akik elérhetőségét a tájékoztatóban találod.

Várunk szeretettel:

A Galgamenti Nagyboldogasszony Közösség