Felsőgöd vendégei voltunk

Október 29-én volt a tanév első Észak-Duna menti ifjúsági találkozója Felsőgödön. Sok élményben volt részünk, azt hiszem, mindenki hasonló élményekkel tért haza. Hogy milyenekkel, arról itt olvashattok néhány sort:

Jó volt együtt tölteni a napot mókás emberkékkel, együtt nevetni, ismerkedni, dicsőíteni az Urat, egymást gazdagítani sok hasznos tapasztalattal és elmélyülni Őbenne a Szentségimádáskor.
Egy szóval minden szuper volt!:):) Egyet leszámítva: az idő túl gyorsan telt és így nagyon hamar vége lett! (Ilus)

A családmodellek kidolgozása nagyon nagy élmény volt, hiszen az egyikben én lehettem a családanya. Eszter és Péter igazán jó vezetők voltak. A csoporttagok nagyon lelkesek voltak, örömmel és szívesen csinálták a modell megalkotását. Tetszett, hogy a Szentségimádás vezetett volt és nem csöndes. (Adri)

Ez volt az első találkozó, amin részt vettem. Nem tudtam, hogy mire számítsak, ezért egy kicsit tartottam tőle. De végül nagyon jól éreztem magam. A legjobban talán a Szentségimádás tetszett. (Ez volt életem első Szentségimádása.) Valószínűleg a következő találkozóra is megyek. (Réka)

Félelemmel indultam neki a napnak, mivel mi voltunk a vendéglátók. De közben a sok kedves régi és új ismerős feloldotta az izgalmamat. Nagyon megérintett az imádság, amit Eszti írt a Szentségimádásra. Tetszett, hogy a családmodellekről az előadásban mindannyian aktívan részt vettünk. Örülök, hogy volt lehetőségünk személyes beszélgetésekre is. Úgy érzem, hogy az egész napos szolgálat lelkigyakorlat volt számomra. Már várom a következő találkozót. 🙂 (Dóri)

A találkozón készült képeket itt találjátok.