ÉD-hétvége volt Deákváron

2012. november 16-18-ig tartották az észak-dunások lelki hétvégéjüket Vác-Deákváron. A téma a ráhagyatkozás, félelem volt. Meglehetősen jól sikerült a hétvége, ennek ékes bizonyítéka a facebookon keringő sok-sok élménymorzsa, hálamondat. Összeszedtünk néhányat belőlük, hogy kicsit azok is belekóstolhassanak, akik nem tudtak eljönni. Alább olvashatjátok ezeket.
Ha kedvet kaptatok eljönni közénk, a következő ifjúsági találkozó tervezett időpontja február 9. Gyertek el, várunk titeket is. 🙂

Csodálatos hétvége volt!!!
Sok szeretetet kaptam és csodás emberekkel ismerkedtem meg .
Az előadás, a kiscsopi, a péntek esti filmnézés, a dicsőítés, a közbenjáró ima, a játékok, az éneklés, a beszélgetések… egyszerűen minden tetszett:)
Jó érzés,hogy Észak-Dunásnak mondhatom magam:))
(Vera)
Az ott lévők nyitottak voltak, aki először volt vagy később érkezett, az is úgy ülhetett le, mint egy családi vacsorán. A félelem eltűnt!
(Mihály)

ed_htv_index1Köszönöm nektek :))
Nagyon tetszett Rita és Eszti előadása. Főleg ott, ahol a témába a saját életüket, tapasztalatukat is beleszőtték. Tetszettek az első nap ismerkedős játékai Regi és Eszti levezetésében. A második nap játékai Attila és Gery által. Julcsi dalai és felkészültsége. És és és és aaaa……cukkini leveeeeeeees :)))))
(Katinéni)

Nagyon köszönöm ezt a hétvégét:) Nagyon kedves volt mindenki, befogadó, nyitott és vevő a néha kicsit erős vicceimnek, piszkálódásomnak is:) Nagyon örülök nektek, és most már én is veletek evezek tovább az Észak-Dunás vizeken. Foci februárban is meglesz tartva, nem menekültök:) legyen korcsolyátok 😉
(Gery)

Sziasztok!
Én is köszönöm a hétvégét,
nagyon jól éreztem magam.
Isten áldjon benneteket.
(Attila)

Nagy öröm volt ismét találkozni a már jól ismert arcokkal és nagyon szuper volt új emberekkel is összetalálkozni. Az előadás tényleg nagyon szuper volt. Köszi Laci atyának a témát, szerintem nagyon jó. Eszter és Rita pedig nagyon jól előadták. Én is kiemelném a játékokat szuper volt. Gábriel Zoli tanúságtétele és a közbenjáró ima pedig felejthetetlen élményt jelentett a lelkemnek. Köszi Burger Balázsnak, Zsófinak és Szmeskó Balázsnak a közös dicsőítéses szolgálatot, jó volt együtt zenélni az Istennek. 🙂 Köszi Laci atyának a közös közbenjárós imádkozást, nagyon szuper, mély élmény volt vele együtt imádkozni. Kati néniiiiiii jó, hogy Te is velünk tudtál lenni. Többiek…. Várom a találkozást veletek. Dicső, fenséges Úr, s Király…..
(Julcsi)

Nagyon csodálatos hétvége volt!!! Jók voltak a bizalmi játékok, az előadás, a kiscsoport, az éneklés! Nekem a szombat este volt a csúcs, a dicsőítés és a közbenjáró ima fantasztikus volt!!! Nagyon örülök, hogy a földi hétköznapok között a Mennyországban tölthettem a hétvégét nagyszerű, szerető testvérekkel!!!:))
(Kata)

Én is nagyon köszönöm nektek ezt a hétvégét, mert most érzem igazán, milyen sok mindenből maradtam ki eddig! Na de most már….:) jó érzés ÉDunásnak lenni! 🙂
(Kati)

Hatalmas ajándékot kaptam/kaptunk a Jóistentől, hogy egy egész hétvégét tölthettünk együtt testvéri szeretetben az ÉD-ban. Akár imádkoztunk, játszottunk, beszélgettünk, zenéltünk, dicsőítettünk vagy akár előadást hallgattunk, tapintható volt az egység! Jézus végig köztünk volt a hétvége során!!! (ahogy azt meg is ígérte, ahol ketten vagy hárman az Ő nevében találkozunk…) Az Ő nevében jöttünk össze és így lehettünk részesei a csodának! 🙂
(Rita)

A hétvégén készült képeket itt és itt találjátok.