Egyéb

Dél-Dunás téli találkozó

Kedves Barátunk!

Lassan beköszönt ismét a tél.Ez pedig csak egyet jelenthet… bizony ám, vészesen közeleg a téli Dél-Dunás találkozó.

Ismét meghívunk Téged, kedves Fiatal a következő Dél-Dunamenti találkozónkra, melynek most helyszíne Albertirsa lesz!

Ha elmúltál 12 éves, és szeretnél új, vagány arcokat megismerni, vagy a rég látott ismerőseiddel találkozni, akkor itt a helyed!😉

2021. December 04-én, most szombaton várunk sok-sok szeretettel a következő SZEMÉLYES találkozónkra!

Előregisztrációt indítunk, ami ugyan nem kötelező, de mindenkinek egyszerűbb, ha kitöltöd a találkozó előtt.😇 Ide kattintva tudod jelezni, ha jönni szeretnél.

Fontos még, hogy a találkozóra szervezünk egy bérelt buszjárat, mely a Ti segítségetekre lesz! Ha nehézséget okozna az utazás, akkor azt mindenképp jelezd felénk az előregisztrációs linken keresztül.

Helyszín: Albertirsa, Köztársaság u. 29, 2730 (katolikus iskola)

Program: Reggel 9.00-től várunk benneteket a helyszínen, a programot pedig 9.30-kor kezdjük. A napunkat pedig 18.00-kor zárjuk egy teaházzal.

Covid19

Mindannyiunk egészségügyi biztonsága érdekében a találkozón, csak olyan személy vehet részt, aki rendelkezik (érvényes) védettségi igazolványal, valamint szájmaszkkal, melynek szabályos viselése (szájat és orrot eltakarva) kötelező lesz az eseményen.

A találkozó szervezése és lebonyolítása közben is folyamatosan figyeljük az aktuális járványügyi előírásokat. Ezért fenntartjuk a változtatás jogát, hiszen előfordulhat, hogy a hatóságok úgy döntenek, hogy le kell mondani minden további programot.

A találkozó során fogunk biztosítani kézfertőtlenítőt is, de arra kérünk téged, hogy a biztonság kedvéért mindenképpen hozz magaddal egy sajátot is.

Ha esetleg megbetegednél a találkozó előtt, arra szeretnénk megkérni, hogy a saját, és a közösség érdekében maradj inkább otthon, és gyógyulgass

További információkért figyeld a Facebook (@deldunamente), valamint az Instagram (@del.duna) oldalainkat.

Várunk Téged sok szeretettel!