Dél-Duna

DD újratöltve

Jócskán benne a tanévben megtartotta első találkozóját a Dél-Duna. Október 27-én Újhartyánba gyűltünk össze. Közösen kerestük a választ arra, hogy ki életünk Ura.

Miután megékeztünk a helyi iskolába, és kiujjongtuk magunkat az ismerős arcoknak, kíváncsian kezdtünk bele a nap eseményeibe. A témát bemutató előadást kiscsoportos beszélgetés követte, ahol megoszthattuk személyes tapasztalatinkat a hallottakról. A nap folyamán játékok, színdarab, szentségimádás és gyónási lehetőség segített minket egymásra és Istenre való hangolódásban. A napot szentmisével zártuk.

A tábor élményei után éppen ideje volt már, hogy újra találkozzunk. Nincs is jobb, mint kiszakadni a hétköznapokból, és azokkal tölteni el egy napot, akikhez annyi szép élmény köt. Őszinte érdeklődéssel fordultunk egymáshoz, jókat beszélgettünk, és sokat nevettünk Most is láttam, hogy sokan újként érkeztek közénk, melyről egy kis beszélgetés után meg is győződtem. 🙂

Hálásak vagyunk ezért a napért és nem is kell sokat várnunk, hiszen a következő DD-s találkozó december 8-án lesz Örkényen. Találkozzunk ott is!

A képre kattintva érhetitek el a fotóalbumot.