Dél-Duna

DD-s karácsonyi néznivaló

Egyre közelebb jutunk karácsonyhoz, és még adósotok vagyunk a legutóbbi beszámolónkkal. Az év utolsó dél-dunás találkozóját Albertirsán tartottuk december 4-én. A témánk nem volt más, mint a Kelj fel! A szokásos előadás és kiscsoport mellet vicces és játékos program fogadott minket. Az ünnepekre összeállítottunk nektek egy karácsonyi albumot a képekből.

 

Megérkezéskor a többiek mellett meleg tea fogadott minket.

 

A napunkat színesítette a csúnya pulcsi verseny, aminek az volt a lényege, hogy minél otrombább ünnepi pulcsiban jelenjünk meg, ezzel fokozva az esemény és egymás hangulatát.

 

A délutáni játékunk egy kis ráhangolódás volt a karácsonyra, viszont nem volt akadálymentes. A csapatjáték egyik állomásán ajándék csomagolás volt a feladatunk, egy másikon cipő pucolás, és még a Grincs is nehezítette a dolgunkat. Ahhoz hogy elriasszuk, és ne vegye el tőlük a begyűjtött ajándékokat, hangos karácsonyi énekekkel árasztottuk el az albertirsai iskolát.

 

Mit ahogy már megszoktuk a téli találkozóinkon, idén is ellátogatott hozzánk a Mikulás. Ajándékait sem hagyta otthon, és természetesen nem zárkózott el a közös szelfiktől sem.

(Fotóalbumért katt.)

 

Ezzel szeretnénk nektek békés és áldott ünnepeket kívánni! Találkozunk jövőre! 🙂

 

Zammat Menal, Blaschke Sebestyén