Dél-DunaÉszak-Duna

2 régiós találkozó – DD + ÉD

Figyelem, figyelem! 2 régiós találkozó hirdettetik 2022. február 26-ára a Dél-Duna és az Észak-Duna között!
Eme nemes alkalomra várunk minden kedves Dél-Dunás és Észak-Dunás fiatalt, érdeklődőt. Ha esetleg egy másik régióból jönnél, akkor se aggódj, várunk ám Téged, és barátaidat is! Plusz pont annak, aki jelmezben érkezik! 🙂

Ha elmúltál 12 éves, és szeretnél új, vagány arcokat megismerni a saját, vagy akár egy másik régióból, vagy esetleg a rég látott ismerőseiddel találkoznál, akkor itt a helyed!

⛪️Helyszín: 2120, Dunakeszi, Krisztus Király Római Katolikus Általános iskola, Táncsics Mihály u. 4. (Észak-Duna térsége) https://goo.gl/maps/yyPkKcZJpdvmVJLdA

⏰Program: Reggel 9.00-től várunk benneteket a helyszínen, a programot pedig 9.30-kor kezdjük. A napunkat pedig a 17.00-kor kezdődő Szentmisével zárjuk.

Előregisztrációt indítunk, ami az étkeztetésre való tekintettel ajánlottan kötelező! Előregisztrációs link: https://forms.gle/AfLuhjXSKVzW5VAW9 Regisztrációs határidő: Február 20. (vasárnap) 20:00

DDs busz:
Fontos még, hogy a Dél-Dunás résztvevőknek a nehezített utazásra való tekintettel egy bérelt buszjáratot szervezünk, mely a Ti segítségetekre lesz! Ha nehézséget okoz az utazás, akkor azt mindenképp jelezd felénk az előregisztrációs linken keresztül!

Téma: Egy szinodális Egyházért
A MenteMisszió ifjúsági találkozói a szinódusi kérdések megvitatásáról fognak szólni. Ennek egyik eszköze egy rövidebb kérdőív az ifjúság számára, mely gondolatébresztő a találkozók előtt, illetve lehetőség, hogy azok is hallathassák a hangjukat, akik magukra a személyes találkozókra sajnos nem tudnak eljönni.

Részvételi szándékodat az előregisztráció kitöltésével jelezheted!

Covid19:

Fontos! Mindannyiunk egészségügyi biztonsága érdekében a találkozón, csak olyan személy vehet részt, aki rendelkezik (érvényes) védettségi igazolványal, valamint szájmaszkkal, melynek szabályos viselése (szájat és orrot eltakarva) az eseményen.
A találkozó szervezése és lebonyolítása közben is folyamatosan figyeljük az aktuális járványügyi előírásokat. Ezért fenntartjuk a változtatás jogát, hiszen előfordulhat, hogy a hatóságok úgy döntenek, hogy le kell mondani minden további programot.
A találkozó során fogunk biztosítani kézfertőtlenítőt is, de arra kérünk téged, hogy a biztonság kedvéért mindenképpen hozz magaddal egy sajátot is.
Ha esetleg megbetegednél a találkozó előtt, arra szeretnénk megkérni, hogy a saját, és a közösség érdekében maradj inkább otthon, és gyógyulgass.

További információkért figyeld a Facebook (@deldunamente, @EszakDuna), valamint az Instagram (@del.duna, @eszak.duna) oldalainkat. A facebook esemény ide kattintva elérhető.

Kérdés esetén ezeken az e-mail címeken tudtok nekünk írni:
Várunk Téged sok-sok szeretettel,
a DD és az ÉD Kisebb Testvérei.