Nyitott fül

Pintér Béla – Tart még a kegyelem

Pintér Béla

Pintér Béla (született: 1973.11.30.) nős, felesége Klára. Négy gyermeke (3 lány, 1 fiú) van. A Debreceni Szabadkeresztyén Gyülekezet tagja. Önálló, valamint „Pintér Béla és a csemeték” név alatt megjelenő albumai 1995 óta jelennek meg. Dalai révén méltán vált a magyar keresztény/keresztyén társadalom közkedvelt előadójává. Legújabb albuma a ,,Szavak nélkül”, ahol a ma bemutatott dalunk is megjelenik egészen más felfogásban. Hallgass bele!

Pintér Béla: Tart még a kegyelem

Ez a dal könnyedségének köszönhetően szerethetővé és megjegyezhetővé vált a fiatalok, de minden keresztény könnyűzene iránt fogékony ember számára.

Azok, akik felnőttként keresztelkedtek meg, vagy tértek vissza krisztusi hitükhöz, bátran énekelhetik ezt a dalt. Rajtuk kívül valamennyi hívő is dicsőítheti ezzel a zenével az Urat, hiszen számukra is komoly mondanivalója van, mert a mindennapos megtérés, vagyis életünk Krisztusra bízása alapvető feladat a keresztények számára.

Jézus irgalmára világít rá ez a zene, a Megváltónak ezt tulajdonságát és győzelmét dicséri, ezért mondhatjuk dicsőítésnek.

Budai Tamás, Kis Domonkos

(munkatársak: Blaschke Sebestyén, Dudás Bernadett, Koncsik Domonkos)