Nyitott fül

NEM VAGY EGYEDÜL! – Nagypéntek margójára

Nagypéntek van és én próbálok cikket írni, Kari Jobe – Im Not Alone (Nem vagyok egyedül) c. számáról…Őszintén szólva, nehéz most bármit is írni, mert az egész napot Jézus értünk vállalt kereszthalálának emléke tölti be.

A számot hallgatva akaratlanul is beleolvasok a kommentekbe, az egyik különösen is megérintett, ebből idéznék nektek egy rövid részletet:

flower struggles to survive„A bátyjám volt felesége megpróbálta megölni magát drogtúladagolással…A dal hatására komolyan gondolkozni kezdtem őrajta és azon, hogy imádkozzam a lelkéért… Annyira sérült, és nem csak a válás miatt, hanem attól, amin ők ketten keresztül mentek, valmint a démonok hazugságai miatt, akik éveken át ellopták hazugságaikkal az örömöt az életéből…”

Nem ismerem őket, nem ismerem a nőt és mégis azt kívánom magamban, hogy ez a személy, akiről a sorokat írták, bárcsak ismerne Téged Uram és a Te végtelen szeretetedet…Talán megoszthatta volna veled a terhét…Talán meg is tette…Nem tudhatjuk… Viszont azt tudom, hogy Te Érte is meghaltál a keresztfán és tudom, hogy képes vagy bekötözni a sebeit és letörölni a könnyeit… Ahogy az enyémet, vagy a Tiédet is!

Tulajdonképpen a texasi születésű, jelenleg 36 éves anyuka, Kari Jobe – Im Not Alone (Nem vagyok egyedül) c. száma pontosan arról szól, hogy lehetünk akármilyen mély vízben -vagy éppen bánatban-, soha nem leszünk egyedül, mert az Úr mindig előttünk jár, velünk együtt harcol a csatáinkban – ha engedjük neki. Ő az egyetlen, aki soha nem hagy magunkra, még akkor sem, ha ezt mi emberek, az adott helyzetben kicsit sem látjuk, vagy érezzük így…Ésszel meg aztán végképp nem tudjuk felfogni az Ő terveit sokszor.

„When I walk through deep waters    „Amikor mély vizeken kelek át

I know that You will be with me           Tudom, hogy Te velem leszel,

When I’m standing in the fire               Amikor a tűzben állok

I will not be overcome                            Nem leszek legyőzve,

Through the valley of the shadow       Az árnyékok völgyén át

I will not fear -I am not alone              Nem fogok félni – Nem vagyok egyedül,

I am not alone                                          Nem vagyok egyedül,

You will go before me                             Te mész majd előttem

You will never leave me”                       Soha nem hagysz magamra…”

(részlet: Kari Jobe: Im Not Alone)

Remélem sikerült egy kicsit felkelteni a kíváncsiságotokat, hogy meghallgassátok a „mai dalunkat”.  Szerintem csodálatos szerzemény, de ezt inkább döntsétek el Ti magatok! 🙂 ♫♪­­♫ ღ

Írta: Dudás Bernadett

(Nyitott Fül csapata: Blaschke Sebestyén, Blaskó Rebeka, Kasza Boglárka, Kis Domonkos László, Ponyi Ferenc, Kis Dalma Róza)  KÖVESS MINKET MÁR INSTAGRAMMON IS!