PureLife

Mit tegyünk, ha áll a bál?…

Ha február, akkor báli szezon; nem csak azért, mert már szabadulnánk a téltől, hanem azért is, mert a nagyböjt előtt ez az utolsó lehetőségünk, hogy mulassunk.

De ha már bál, akkor báli ruha. Persze mindenkinek meg van a saját elképzelése, hogy milyen is a tökéletes alkalmi viselet, de azért lássuk, idén mit is válasszunk, ha mindenképp trendin akarunk kinézni.

A fazont illetően idén nem az abroncsos, habos-babos stílus lett az uralkodó. Most a kifinomult, testhezálló ’40-es éveket idéző fazon hódít. Színben örök kedvenc marad a fekete, de megpróbálkozhatunk a rózsaszín és lila különböző árnyalataival is.

A V-orrú cipő persze nagyon divatos, de csak akkor viseljük, ha a stílusa megegyezik a ruhánkéval.
Kiegészítőknél is legyünk nagyon körültekintőek. Ha fekete ruhát választunk, ahhoz a lehetőségek tárháza szinte végtelen. De színes ruhánál próbáljunk ne túl extravagáns darabokat választani.  Tavalytól eltérően, idén a rövidebb és vastagabb láncokra tegyük a voksunk, amelyek önmagukban is megállják a helyüket; kényelmesebb és visszafogottabb, mégsem kevés.

large_balEgy-két jó tanács, hogy biztosan a megfelelő, hozzánk illő darabot válasszuk.
Először is, döntsük el, mi az amit, takargatni és mi az, amit hangsúlyozni szeretnénk.
A mély dekoltázs nagyon merész és nem mindenkinek áll jól, valamint az alkalmat is vegyük figyelembe, különben csak feszélyezne egész éjjel és nem tudnánk jól érezni magunkat.
A szabadon hagyott hát nagyon mutatós lehet, de van, hogy csak a Hollywood-i színésznőknek áll jól…
Ha erősebb csípőnk van, nem kell feltétlenül eltakarni, hiszen, ha jól választunk, ez csak még nőiesebb megjelenést adhat. Viszont, aki nem elégedett a csípőjével, semmiképp ne válasszon sellő fazonú, vagy derékban nagyon húzott ruhát.

A legfontosabb mégis az, hogy a ruhánk tükrözze az egyéni stílusunk. A szín, a szabás és a kiegészítők is tükrözzék, hogy nem utánozni szeretnénk valakit és nem csak a tömegbe vágyunk olvadni, hanem igenis különlegesek vagyunk!

Papp Zita