MenteMédia-Misszió

Médiás képzés és közös tervezés

Kedves médiás Barátunk! 

Idén is várunk Téged egy médiás találkozásra. Kicsit rendhagyó módon most nem csak képzésként hirdetjük meg az alkalmat, hanem “közös tervezésként is”. Központi szinten elég sok folyamat zajlik jelenleg arculat, webdesign területén; szeretnénk fejlődni, lépést tartani a mai trendekkel. Céljaink között szerepel, hogy a régióknak is megtaláljuk a saját arculatukat, amellyel egyediek tudnak lenni egységbe kapcsolódva. Valamint, a tréning célja olyan leendő médiások képzése a két nap alatt, akik képesek elsajátítani a gyors és minőségi videókészítés folyamatát.  A képzésen többek között megismerkedhetsz a videózás fortélyaival, videóvágással, és egy szuper csapattal is. A két napos tréning végére a cél, hogy az eszközöket felhasználva, vagy saját telefonoddal készíts egy 1perces videót csoportban, vagy egyedül. Ezeket a videókat közösen átnézzük, és kivesézzük  valamint (ha alkalmasak rá) felkerülnek TikTok és Instagram felületeinkre.

Fontosabb információk: 

Időpont: 2023.04.14-15. (péntek 18.00-szombat 16.00) 

Helyszín: Vác, Hétkápolna 

Hozzájárulás díja: 1500 Ft 

Jelentkezési határidő: 2023.04.10. 23:59 

Regisztrációd a találkozó előtt április 11., kedd 12:00-ig lemondhatod. Ha jelentkezésed ellenére nem tudsz részt venni, és ezt nem jelzed időben, a szervezésben felmerülő anyagi károk rendezésére (pl. megrendelt étkezések) 1000 Ft hozzájárulást szeretnénk kérni tőled utólag utalással vagy készpénzben.

A regisztrációs űrlap úgy működik, hogy aki a közelmúltban részt vett velünk valamilyen programon, azt felismeri a rendszer, és röviden válaszolhat a feltett kérdésekre. Aki pedig nem, annak először egy személyes profilt kell létrehozni, és utána tudja kitölteni a regisztrációt. Fontos, hogy GDPR kompatibilis regisztrációt tudjunk megvalósítani, de ha valaki most szeretne regisztrálni, és később nem szeretné, ha tárolnánk az adatait, az a rendezvény után bármikor kérheti törlését, emiatt tehát senkinek nem kell otthon maradnia. Ha elakadás történne, érdemes Kulcsár-Deák Andreát keresni (kulcsar.deak.andrea@vifi.mente.hu – ő a regisztrációért felelős személy).

Saját magad, a többiek és a program lelkületének megőrzése érdekében kérjük, csak akkor regisztrálj, ha az alább linkelt házirend betartását vállalod a rendezvényen: https://docs.google.com/document/d/1eT6Y31WOjw7_uFnctJr6w6H3iCVFNqQ9rgT_Ge7hfAQ/edit?usp=sharing

Ha kérdésed van, írj bátran: revoczi.fanni@vifi.mente.hu

Üdvözlettel: 

Bezák Tamás atya nevében, 

Fanni, Xavér médiás munkatársak