Nyitott fül

Mindenre van erőm a Krisztusban

„Mindenre van erőm a Krisztusban, aki megerősít engem.” (Filippi 4,13)

Nem, ez nem csak egy idézet, hanem egyenesen az LZ7 hip-hop és rap zenét játszó banda mottója. Ha még sosem hallottál róluk, most majd fogsz! Szemeket, füleket és szíveket kinyitni!

A Lindz West által alapított hip-hop és rap zenét játszó formáció 2005-ben mutatkozott be a nagyközönség előtt, és azóta is töretlen sikerrel gyűjti rajongóit a világ minden részéről.

Az együttes nemcsak zenéjével igyekszik levenni lábáról a nagyérdeműt, de különleges színpadi show-jukkal, tánccal is próbálják a dalok mondanivalójára felhívni a figyelmet.

A frontember egy interjú alkalmával azt nyilatkozta, hogy Isten egy igét helyezett a szívére, amely így hangzott: „Te misszionárius vagy Dél- Manchesterben, ne hagyd el a várost!” És valóban… Ahogy Lindz elkezdett szolgálni a város iskoláiban és börtöneiben, megértette, hogy neki pontosan ott van a helye a fiatalok és a rászorulók között.

A banda fő feladatának tartja, hogy biztassák az embereket egymás elfogadására, illetve hogy Istent közelebb hozzák a zenén keresztül hozzájuk. Igyekeznek lehetőséget nyújtani a fiataloknak is arra, hogy Jézust megváltójuknak fogadják el.

Mindezt jól tükrözi a frontember egy megnyilatkozása is: „Szeretnénk látni, hogy a gyerekek megváltoznak. Szeretnénk kifosztani a poklot, és feltölteni a Mennyet! Mi több száz, több ezer fiatalt szeretnénk látni kereszténnyé válni.”

Több infó itt!

Na, de ennyi elég is volt a szövegből! Zenére fel!

„Whoever said you couldn’t do it?” Ki mondta, hogy nem tudod megcsinálni? Olyan nincs! Hallgasd csak!

  

„Whoever said you couldn’t do it, whoever said you couldn’t change the world Whoever said you’d never make it, whoever said it was impossible We bout to do it right now, now, now…”

„Akárki mondta, hogy nem tudod megcsinálni, akárki mondta, hogy nem tudod a világot megváltoztatni,
Akárki mondta, hogy soha nem fogod megtenni, akárki mondta, hogy ez lehetetlen,
Mi most pont ezt tesszük… Pont most…”

Dudás Bernadett

(munkatársak: Kis Nikolett Noémi, Kis Domonkos, Kasza Boglárka, Blaschke Sebestyén, Czikó Márta)