Nyitott fül

Légy fiatal és szabad!

Légy fiatal és szabad!

„Itt van az ősz, itt van újra”, mondom Petőfi után szabadon. Ősz. A sárguló levelek, a kötött pulóverek, és az új kezdetek időszaka. De, számunka miért olyan szép az ősz? Mert újra itt a Nyitott Fül!

Most, hogy eltettük a bikiniket jövőre, mindenki azt várja tőlünk, hogy feledkezzünk meg az önfeledt bulizásról, a társasági életről, a szabadságról és vegyük elő a tankönyveket, s állítsuk újra be az ébresztőt. De van egy jó hírem! Mi nem ezt akarjuk tőled! A Nyitott Fül idén is táncra akar perdíteni, és rajtad áll, hogy csak nézed a bulit, vagy te leszel a táncparkett ördöge.

Évadunkat tehát egy bulizós számmal nyitjuk, ez pedig nem más, mint a  Love Won’t Let Me Down a Hillsong Young&Free-től.

Hogy kik ők?

Hillsong Young&Free

A Hillsong Y & F formáció 2012-ben alakult Sydney-ben, Ausztráliában. A bandának mind a hat tagja (Aodhan King, Alexander Pappas, Tyler Douglass, Renee Sieff, Ben Tan, és Melodie Wagner) dicsőítés vezető a Hillsong közösségben. A már sokak által ismert Hillsong United együttes új nemzedékének is nevezhetjük őket, hisz abból a célból jöttek létre, hogy ugyanazt az üzenetet és hitet egy lendületesebb, kortárs hangzással adják át a mai fiataloknak. A terv bevált, hisz már több mint 707 000 feliratkozója van YouTube csatornájuknak, legutóbb megjelent dalukat, a Love Won’t Let Me Down -t, pedig már több mint 1 millióan nézték meg.

A csapat főleg kortárs dicsőítés, gospel és elektropop stílusban alkot. A tehetséges ifjú zenészeknek már négy albuma debütált, és két lemezük is megjelent. A banda azonban nem csak zenei tevékenységekkel foglalkozik, hanem nagy hangsúlyt fektet az adományozásra is. A World Vision USA-val karöltve ugyanis létrehozták az „An Act of Real Love” nevű programot, amely keretében lehetőség nyílik pénzt adományozni a szíriai gyerekek taníttatására.

És ha még mindez nem lenne elég: A csapat október 21-én Budapestre látogat turnéja keretein belül, így az Ez az a nap! rendezésében bulizva dicsőíthetünk velük egy nagyot!

Hillsong Y&F2

Gyere el te is, és perdülj táncra a Hillsong Young & Free-vel. Mi ott leszünk!

Írta: Kis Dalma

(A Nyitott Fül csapata: Blaschke Sebestyén; Blaskó Rebeka; Ponyi Ferenc; Kis Domonkos László; Kasza Boglárka; Dudás Bernadett, Kis Dalma)