Nyitott fül

Követni foglak, bármerre mész!

„Tudom, hogy velem vagy,
Mindig velem vagy lelkem őrzője,
Követni foglak, követni foglak Téged
Akármerre mész”

Hallgass bele!
Ha pedig szeretnél bepillantást nyerni, milyen életbölcsesség szól Jeremyből, a dal alatt beleolvashatsz élete történetébe. Van miért!

  

Egy „karrier” kezdete
Egyszer Jeremy az iskola konyhájában játszott a gitárján, amit egy dicsőítésvezető is meghallott. Ekkor indult el Camp pályafutása: a vezető meggyőzte őt, legyen egy dicsőítő csoport tagja. Jeremy hamarosan a dicsőítések vezetőjévé vált és bejárta egész Dél-Kaliforniát fellépéseivel.

Túl a tragédián
Camp 2000. Október 21-én kelt egybe az akkor húszas évei elején járó Melissával, ám az ifjú feleségnél petefészek rákot diagnosztizáltak, és egy éven belül el is vitte a szörnyű betegség. Az I Still Believe (Még mindig hiszek) c. dal a betegséggel járó érzelmi megpróbáltatásokból született.
Három évvel később Jeremy újra megházasodott. A párnak két kislánya és egy fia született. 2009-ben ismét gyermeket vártak, ám ez a terhesség sajnos vetéléssel végződött.

Vajon Jeremy hogyan volt képes feldolgozni mindezt? A választ ő adta meg:
„Mindig az mondom, hogy ez is az életem része. Ez az én életem. Nem osztok meg mindent, de attól még az életemhez tartozik. Része annak, ami engem alakított, formált és részesei ennek azok az emberek is, akik átmentek a nehéz időkön. Ahogy a Kor. 2.-ben is olvashatjuk: „Ha megvigasztalunk másokat, minket is megvigasztalnak.”


Bizonytalanság? Nem!
Jeremy élete során nem volt mindig biztos abban, hogy a zenei pályán kellene maradnia. Bizonytalanság esetén mindig az Úrnál kereste a választ.
„Amikor egy koncert után hazaértem, így szóltam az Úrhoz: Rendben, Uram. Teljesen a Tiéd vagyok. Akármit szeretnél, 100 százalékosan, teljes szívemből fogom megtenni. Készen állok.”
Az idő múlásával pedig Isten egyértelműen megmutatta Jeremynek, hogy a zene az az út, amin járnia kell. Az pedig, hogy Camp valóban jó úton jár, bizonyítja a Grammy-jelölés, a több mint 25 turné az Egyesült Államokban, a koncertek több mint 32 országban és a rajongók milliói szerte a világon.

(forrás itt!)

Dudás Bernadett

(Munkatársak: Kis Domonkos, Kasza Boglárka, Blaschke Sebestyén, Kis Nikolett Noémi, Czikó Márta)