Egyéb

Készítsd el!

Kedves Fiatalok!

Mint ahogyan azt már láthattátok a Facebook oldalunkon és az Instragram történeteinkben, az adventi időszak minden napjára egy-egy “adventi mentés igével” készülünk nektek.

Szeretnénk, ha a karácsonyi “mentés igét” Ti készítenétek el!

Ehhez csupán csak annyit kell tennetek, hogy szerkesztetek egy képet az alábbi ige résszel: ,,És az Ige testté lett, és közöttünk lakott.” (Jn 1,14) 

Kérünk titeket, hogy saját vagy ingyenes képletöltő oldalról leszedett képet használjatok fel!

Engedjétek szabadra a fantáziátokat, játsszatok a színekkel, árnyékokkal, betűstílusokkal stb.! Legyetek kreatívak!

Illetve a szerkesztett igés képen jelenjen meg valamilyen formában a “mente” is, logó (ha nincs meg neked a logó, írj nyugodtan e-mailt) vagy felirat (mente.hu) formájában.

A beérkezett képek közül Ti fogjátok kiválasztani, hogy melyik sikerült a legjobban, a mente.hu facebook oldalán lesz erről egy szavazás.

A legtöbb szavazatot kapott kép készítője menő ajándékokban részesül! Amellett, hogy a képét felhasználjuk karácsonyi köszöntőinkhez oldalainkon (mente.hu, Facebook, Instagram), hasznos és divatos mentés maszkkal és karabineres bögrével fog gazdagodni!

Ne hagyjátok ki ezt a szuper lehetőséget!

Az elkészült műveket 2020. december 16. éjfélig várjuk a revoczi.fanni.ve@gmail.com e-mail címre!

Bármi kérdés, óhaj-sóhaj esetén írjatok Fanninak vagy Regőnek (heiszig.rego.ve@gmail.com), és logót is tőlük tudtok kérni!

Kellemes adventi készülődést kívánunk nektek!