PureLife

Képben vagyunk!

Eső, sár, gumicsizma, párás levegő, kezelhetetlen hajfürtök… Teljes vállszélességgel betámadott mindannyiunkat az ősz, de nem keseredtünk el, hanem a jó meleg radiátor mellett ülve készítettünk számotokra egy kis meglepetést.

Örömmel mutatjuk be Nektek a PureLife csapatának egy új megjelenési formáját: a WeHeartIt-et.
Bizonyára hallottatok már erről az online közösségről, amelynek legfőbb célja az emberek inspirálása, motiválása képekkel. Mivel szeretnénk Titeket mi is kreativitásra és pozitív gondolatokra ösztönözni, ezért létrehoztunk egy profilt, ahol különböző témákban találhattok képgyűjteményeket tőlünk. Az oldalra nem kell beregisztrálni, látogathatjátok korlátlanul.

Hogy miért jó ez az egész? Mert sminktippeket, ruhaszetteket, dekorációs ötleteket gyűjtünk nektek össze, amit felhasználhattok a mindennapjaitokban. Vagy nézegethettek. Esetleg borítóképnek használhattok. 😉
Nincs más dolgotok, mint rákattintani a szívecskére és belépni a PureLife világába!

weheratit

Másik hasonló felület a Pinterest, amit azoknak ajánlunk, akik szeretnék kicsit az angol tudásukat is csiszolgatni képnézegetés közben.  Az oldalunkért katt ide.

Reméljük találtok olyan képet, ami lelket önt belétek, valami jóra buzdít  vagy csak egy kicsit megmelengeti a szíveteket, és nem azért, mert radiátorra tapadva nézegetitek őket.