Nyitott fül

A Kentucky-i fiúk

,,Két percnek sem kell eltelnie ahhoz, hogy megkedveld a 7eventh Time Down együttes tagjait. A Kentucky-i fiúk a jóízlésű csipkelődéseikkel, és laza személyiségükkel fogadnak, de ne hagyd, hogy a bolondját járassák veled. A színpadon nem tréfálnak. Ízig vérig rockerek, válogatnak a rock klasszikus fogásaiból, hogy a hangzást keménnyé tegyék, mégis elegendő dallamos részlettel tűzdelik, hogy a refrént az elméig juttathassák, akár sokkal a műsor után is. A legjobb örökzöld bandáktól merítenek, mint a Led Zeppelin, a The Who, a The Doors, az AC/DC, sőt, Johnny Cash-től is, betöltve a rekedtes, de még óvatosan kialakított zenei palettát a szöveggel, ami egyenesen az élvonalról tör elő.”
/Mariah Secrest/
Ha meggyőzött Mariah ajánlója, hallgass bele egyik dalukba! A Krisztus eljövetelére való várakozásról szól, így böjtben is aktuális:

  

Szöveg, egyszerű fordításban:
Mindenki azt akarja bizonygatni nekem, hogy nincs esélyünk. Úgy viselkednek, mintha nem is hallanának, mikor arról beszélek nekik, hogy visszatérsz. Azt mondják, bolond vagyok, hogy abban hiszek, amit nem látok. Tudom, hogy látják, belül megváltoztam. Miért nem hisznek? Ez teljesen megöl…
Amíg a csontjaim össze nem roskadnak, nem mondok le rólad. A napig, amíg vissza nem térsz, várni fogok rád. A napjaim meg vannak számlámva, de a szívem erősebb. Amíg a csontjaim össze nem roskadnak, várni fogok rád.
Ez olyan, mintha saját csengőhangot állítottam volna be neked, és én a telefonnal ülnék, várva, hogy hívsz, és azt mondod: ,,Indulunk haza, rajta hát!”
Mikor mindennek vége, fáj a szívemnek, hogy nem hisznek.
Amíg a csontjaim…

Kis Domonkos

(munkatársak: Dudás Bernadett, Blaschke Sebestyén, Budai Tamás)