Ajánló

Karácsonyi „meglepetéskönyv”

„Megjelent életem első könyve, amelyet szeretettel ajánlok mindazoknak, akik vágynak mélyebben felfedezni hitük központi misztériumát, vagy egyszerűen csak szívesen eligazodnának jobban abban, hogy mit „kell” csinálni, ha az ember betéved egy katolikus templomi szertartásra, legfőképp pedig miért.” (Farkas László)

Már elérhető a Misekalauz című könyv Farkas László tollából a mentemissziós fiatalok illusztrációival és közreműködésével, a Magyar Kurir Új Ember Kiadványok sorozatában. Kézikönyvként végigkalauzol minket, hogy mit miért végzünk a szentmise egyes részeinél. Marton Zsolt váci püspök ajánló szavai szerint: „izgalmas és közérthető olvasmány, amely jól alkalmazható egyéni vagy közösségi elmélkedések vezérfonalául, de sokoldalúan használható a kateketikai és a pasztorális munkában éppúgy, mint a hitünkkel még csak ismerkedők kísérésében.”

A könyv teljes bevételét a VIFI Alapítvány az ifjúsági misszióra fordítja. Így a könyv megvásárlásával Önök a Váci Egyházmegye Ifjúságáért a Fiatalokkal (VIFI) Alapítvány ifjúsági misszióját támogathatják, amivel például rászoruló fiatalok táborozási lehetőségét teremthetik meg.

Megvásárolható 2490 Ft-ért az Új Ember Könyvesboltban Budapesten, a Dunakeszi Alagi Plébánián (30-6767491 – Kápolna u. 12.) és Vácott a Hétkápolnánál (pinter.lilla.ve@gmail.com, 30-6555016 – Derecske u. 2.), az Örkényi Plébánián, a Balassagyarmat-Szalézi Plébánián, Gödöllőn (agi.monori@gmail.com) valamint a két ünnep között Újhartyán környékén Hümpfner Eriknél (30-6552019).