Fontos információkIVT - Krakkó 2016

IVT Krakkó- utolsó jelentkezési lehetőség

Kedves Fiatalok!

Ezúttal utoljára hirdetjük nektek, hogy július 18-31-ig a Krakkói Ifjúsági Világtalálkozóra még van lehetőség 2 hétre a váci egyházmegyésekkel kiutazni, ugyanis az országos regisztrációs felületet június 15-én lezárják.

Már csak 15 üres hely van a buszainkon, úgyhogy érdemes mielőbb meghoznod a döntést! Ehhez nem kell mást tenned, mint:

  • írj nekünk egy levelet részvételi szándékodról a vacifiiroda@gmail.com-ra
  • küldj egy papi (lehetőleg plébánosi) ajánlást ugyanerre a címre (mely biztosítja számodra a püspöki támogatást (35.000 Ft/fő) is)
  • regisztrálj az országos regisztrációs rendszerben, a krakko2016.hu-n.

További részleteket az általad írt levélre válaszolva küldünk.

Korhatár: 17 – 35 év között (18 év alatt szülői beleegyező nyilatkozat szükséges)

Indulás és érkezés: Július 18-án este Budapestről, illetve Vácról indulunk, majd július 31-én esti órákban érünk haza, szintén Vácra és Budapestre.

Az előtalálkozó július 18-tól 25-ig lesz  Łodzban, a Váci Egyházmegye fiataljai a madridi világtalálkozón szerzett jó tapasztalatok után ismét a Chemin Neuf Közösségnek, jelen esetben a Łodzi Egyházmegyével közösen szervezett nemzetközi előtalálkozóján vesznek részt.

Jó hír, hogy egy állami támogatásnak és a központi szervezők (MKPK Ifjúsági Bizottság) óriási munkájának köszönhetően a részvételi díj tovább csökkent, így a 35 ezer Ft-os püspöki támogatás esetén a teljes fizetendő összeg: 55.000 Ft.

Plébánosi támogatás következtében ez az összeg még tovább csökkenhet, de ezt neked kell megbeszélned a saját plébánosoddal. Ügyelj rá, hogy – az állami támogatás mértékének késői véglegesülése miatt – sajnálatosan részletfizetésre nem lesz lehetőség.

Arra kérünk Téged, hogy amint megkaptad a befizetendő összegről az e-mailt, amint lehet fizesd is be, de legkésőbb 10 napon belül. Egyébként törölnek a rendszerből.

A jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseitekkel bátran forduljatok Dinnyés Patrikhoz a vacifiiroda@gmail.com e-mail címen vagy a +36-30/595-0991-es telefonszámon.

További információk és kedvcsináló: www.krakko2016.hu, https://www.facebook.com/ifj.vilagtalalkozo/, www.mente.hu.