Iskolai Közösségi Szolgálat

Iskolai Közösségi Szolgálat

4 megyében, 69 helyszínen, fiatalok százait várjuk iskolai közösségi szolgálatra a Váci Egyházmegye fogadóintézményeibe.
kozossegi_szolgalat_jo_kicsiAz érettségi megszerzésének a feltétele 50 óra kötelező közösségi szolgálat. Mi segítünk, hogy ne érezd kötelezőnek! Gyere az egyházmegye fogadóhelyeire! Hogy mi mindenre van lehetőséged, nézd meg kis prospektusunkat, s ha megtaláltad a testhez álló feladatot, akkor nézd meg az „Iskolai Közösségi Szolgálatok a Váci Egyházmegyében” című táblázatban a további részleteket, s jelentkezz mielőbb!

Lesz egy kiemelt programunk, a Szorgos Ősz, amellyel 2013. október 11-13. között 27 helyszínen kapcsolódunk az országosan ekkor zajló 72 óra kompromisszum nélkül nevű programhoz, s ott biztos nem kell egyedül érezned magad, mert egy nagy közösségi élménnyé válhat, hogy több ezer önkéntessel együtt te is tehetsz valamit azért, hogy egy kicsit jobb legyen a világ. Erre legkésőbb szeptember 30-ig kell jelentkezned, de már most is megteheted az adott fogadóhelyen évfolyamod és iskolád megjelölésével.