Fontos információk

Ifjúsági Világtalálkozó 2016- országos regisztráció

Kedves Fiatalok!

Mint korábbi cikkünkben jeleztük, még lehet jelentkezni az Ifjúsági Világtalálkozóra a Váci Egyházmegye szervezésében.  Azonban fontos, hogy az új és régi jelentkezők is minél előbb,mindenképp regisztráljanak az országos rendszerben, mely elérhető ezen a linken: http://krakko2016.hu/jelentkezes/

A regisztráció tudnivalóiról korábban emailt kaptatok, ha nem érkezett meg, vagy bármiféle kérdésetek van az országos regisztrációval kapcsolatban, ide írhattok: vacifiiroda@gmail.com.

Sajnos azt a visszajelzést kaptunk, hogy a kb. 200 váci egyházmegyés jelentkezőből sokan nem regisztráltatok még az országos rendszerbe.
A kért határidők betartása nagyon fontos, hisz minél előbb szeretnénk tudni a pontos váci egyházmegyés résztvevői létszámot ahhoz, hogy a megfelelő előkészítő szervezői feladatokat el tudjuk végezni: például szerződéseket kössünk a buszokkal, előkészítsük a következő előtalálkozó programját és a részletfizetéssel kapcsolatos információk birtokába legyünk. Sajnos, ha nem regisztrál mindenki az országos rendszerben akkor nektek, résztvevőknek sem tudunk kívánt időben pontos információkat adni (például arra a gyakori kérdésre sem, hogy ki-kivel lesz egy buszon, hány fősök a buszok stb.) Ezért kérjük, minél előbb regisztráljatok az országos rendszerbe.

Köszönjük az együttműködéseteket!

A szervezők