Aktuális Lelkigyakorlatok

HEGY Keresztény Gólyatábor

Hogyan élj meg napi 500 forintból? Ki az a NEPTUN? A BME vagy a Corvinus-e a jobb?

Miért nincs őszi szünet a BME-n? Hogyan éljék túl a szerveid az egyetemet? Ki az a TO-s néni? Kihez vegyem fel a tárgyaimat? Melyik egyetemen sütnek meleg szendvicset előadáson? Ki az az S. Oszkár? Hova tűntek a barátaim? Mi lesz most? Ki fog segíteni?

Ezek a kérdések lehet, még nem foglalkoztattak nap, mint nap, de amint megtudod, hogy felvettek álmaid egyetemére, előbb vagy utóbb rájössz, hogy ezek nem afféle kóbor bohémságok, vagy gyenge poénok, hanem az egyetemi élet nagy kérdései.

A nagy kérdésekben egy a közös: a HEGY Gólyatáborban ezekre mind választ kapsz!

Mi az a HEGY?
A HEGY egy összegyetemi keresztény gólyatábor, ami immár 14. alkalommal kerül megrendezésre augusztus 8-13. között ebben az évben Szolnokon. A táborban hasonló értékrendű fiatalokkal tudsz 6 fergeteges napot eltölteni, kulturált módon, kényszerek nélkül és persze választ kaphatsz a benned felmerülő égető kérdésekre. Mi több: számos egyetemi közösség bemutatásával segítünk, hogy a tábor után se vesszenek el az itt kialakult barátságok, és hogy Ti se érezzétek elveszve magatokat.

Keresztény gólyatábor? Hmm… Most akkor ez egy lelkigyakorlat?
Az se lenne rossz, azonban mint írtuk, mi egy gólyatábort szervezünk, csupán keresztény keretek között. A szervezők nálatok pár évvel idősebb 20-24 éves egyetemisták, többségében előző táborok résztvevői, akik szeretnék, hogy Ti is átéljétek azt az élményt, amit egykor ők.

Mire számíthatsz?
Sportolásra, furfangos vetélkedőkre, a napnyugta vöröslő fényénél tartott borkóstolóra, fergeteges tánc mulatságra (ha nem tudsz táncolni nehogy elrettenj, kb. senki se tud, ezért vicces, meg lesznek gyorstalpalók) és még jó pár meglepetésre. Itt kiélheted sámán hajlamaidat a tábortűz körül, de a mély gondolatok is teret kapnak kiscsoportos eszmecserék során. A többit majd ott meglátjátok, mi nagyon készülünk! Igyekszünk minél több infót eljuttatni nektek, és Ti is kereshettek minket bármilyen felmerülő kérdéssel az info@hittelazegyetemen.hu email címen.

Hol, mikor?
2022. augusztus 8-13. Szolnokon

Kedvet kaptál?
Ha szeretnél rólunk többet megtudni, lájkold Facebook oldalunkat, kövess minket Instagramon, hogy mindenről időben értesülj!

Ha ez még mindig kevés lenne, látogass el honlapunkra és iratkozz fel Youtube csatornánkra további tartalmakért!

Várunk Titeket augusztusban, addig pedig, hajrá az érettségikhez!
A HEGY Keresztény Gólyatábor szervezőcsapata