Ajánló

HEGY-Keresztény gólyatábor 2020

Hogyan élj meg napi 500 forintból? Ki az a NEPTUN? A BME vagy a Corvinus-e a jobb? Miért nincs őszi szünet a BME-n? Hogyan éljék túl a szerveid az egyetemet? Ki az a TO-s néni? Kihez vegyem fel a tárgyaimat? Melyik egyetemen sütnek meleg szendvicset előadáson? Ki az az S. Oszkár? Hova tűntek a barátaim? Mi lesz most? Ki fog segíteni? 

Ezekre a kérdések lehet, még nem foglalkoztattak nap, mint nap, de amint megtudod, hogy felvettek álmaid egyetemére előbb, vagy utóbb rájössz, hogy ezek nem afféle kóbor bohémségek, vagy gyenge poénok, hanem az egyetemi élet nagy kérdései. 

A nagy kérdésekben egy közös: a HEGY Gólyatáborban ezekre is választ találsz! 

Mi az a HEGY? 

A HEGY egy összegyetemi keresztény gólyatábor, ami immár 13. alkalommal kerül megrendezésre augusztus 6-10-ig Bodajkon. Ebben a táborban hasonló értékrendű fiatalokkal tudsz 5 fergeteges napot eltölteni, kulturált módon, kényszerek nélkül és persze választ kaphatsz a benned felmerülő égető kérdésekre. Mivel a HEGY egy összegyetemi gólytábor, így kiléphetsz a szakbarbárság világából és egy színes, sokoldalú, értelmiségi közegben találhatsz társakat, barátokat, akikre számíthatsz az egyetemi évek során, mi több: számos egyetemi közösség bemutatásával segítünk, hogy a tábor után se vesszenek el az itt kialakult barátságok, és hogy Ti se érezzétek elveszve magatokat. 

Keresztény gólyatábor? Hmm… Most akkor ez egy lelkigyakorlat? 

Az se lenne rossz, azonban mint írtuk, mi egy gólyatábort szervezünk, csupán keresztény keretek között. A szervezők nálatok pár évvel idősebb 20-24 éves egyetemisták, többségében előző táborok résztvevői, jelenlegi egyetemisták, akik szeretnék, hogy Ti is átéljétek azt az élményt, amit egykor ők. 

Mire számíthatsz? 

Sportolásra, furfangos vetélkedőkre, a napnyugta vöröslő fényénél tartott borkóstolóra, fergeteges tánc mulattságra (ha nem tudsz táncolni nehogy elrettenj, kb. senki se tud ezért vicces, meg lesznek gyorstalpalók) és még jó pár meglepetésre. Itt kiélheted sámán hajlamaidat a tábortűz körül, de a mély gondolatok is teret kapnak kiscsoportos eszmecserék során. A többit majd ott meglátjátok, mi nagyon készülünk! A vírus is elmúlik addigra remélhetőleg. ☺ Igyekszünk minél több infót eljuttatni nektek, és Ti is kereshettek minket bármilyen felmerülő kérdéssel az info@golyatabor.egylelk.hu email címen. 

Hol, mikor?

2020. augusztus 6-10. Bodajkon

Kedvet kaptál? 

Ha szeretnél rólunk többet megtudni, Lájkold facebook oldalunkat, kövess minket instagramon, vagy akár TikTokon hogy mindenről időben értesülj. 

H ez még mindig kevés lenne, látogass el honlapunkra, vagynézd meg a tavalyi táborról készült videónkat és iratkozz fel youtube csatornánkra! 

Várunk Titeket augusztusban, addig pedig jó pihenést és maszkos időtöltést. 

 

A HEGY Keresztény Gólyatábor szervezőcsapata.