Nyitott fül

Együtt soha nem adják fel

Ezen a héten egy nem mindennapi zenekart szeretnénk bemutatni nektek. Sokat tanulhatunk tőlük hitről, kitartásról, összetartásról. Hallgassuk a Nem adom fel együttes páratlan stílusú, mély érzelmeket keltő dalát, és merítsünk belőle erőt, hogy mi se adjuk fel sohasem.

Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (elsősorban értelmileg és látásban akadályozott) előadók. Más oldalról közelítik meg a zenét; a hitet, szenvedést, reményt szeretnék átadni az embereknek. Ez adja az előadásaik különleges hangulatát és üzenetét, amely mellett jelen van egy olyan profi zenei színvonal, amely által bármilyen zenei színpadon, sztárelőadók mellett is megjelenhet a zenekar.

  

A Never Give Up Gospel kórus még nagyobb csapatból tevődik össze, mint a Nem Adom Fel. Az együttesben teljes mértékben érvényesülhetnek a zeneileg vagy más módon (tánc, konferálás, stb.) tehetséges tagok. Szerepléseikkel, színvonalas zenéjükkel, különleges stílusukkal, őszinte lelkesedésükkel, és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel mindenhol nagy sikert aratnak.
(forrás: nemadomfel.hu)

Blaschke Sebestyén
(munkatársak: Dudás Bernadett, Kis Domonkos, Kasza Boglárka, Kis Nikolett Noémi, Czikó Márta, Kis Dalma)