IVT - Krakkó 2016

Egy hétre jönnél Krakkóba?

WYD-Krakow-logo

Örömmel tudatjuk veletek, hogy hogy van lehetőségetek egy hétre is csatlakozni az év legnagyobb ifjúsági rendezvényéhez, a krakkói Ifjúsági Világtalálkozóhoz. Ez jó lehetőség azoknak, akik szerettek volna ugyan kijutni a krakkói Ifjúsági Világtalálkozóra, de munka, család stb. miatt a kéthetes útra nem tudtak elköteleződni.
Ha Ferenc pápával szeretnél találkozni:

– jelezd részvételi szándékod egy a vacifiiroda@gmail.com-ra küldött levélben (hiszen az országos on-line regisztráció egyéni elérése már lezárult), június 23. éjfélig. Ezután vesszük fel veled a kapcsolatot a szükséges adatok érdekében.
– az egyhetes út 40450 Ft-ba kerül, a kéthetes 55000 Ft-ba, amennyiben megkapod a püspöki támogatást. Kérünk, hogy a fizetési felszólítás után egy napon belül, lehetőleg június 20-21-én, de legkésőbb június 24-én fizesd be a megállapított összeget.
– bár továbbra is szükség van papi ajánlásra, a befizetési határidőig nagyon kevés idő van. Ezért elég csak később pótolnod az ajánlást, legkésőbb július 11-ig, ez az egyházmegyei támogatás elnyerésének is feltétele.
– az egyhetesek ugyanúgy váci egyházmegyésként lesznek jelen a találkozón. Éppen ezért azt kérjük, hogy viselkedésetekkel mutassatok példát a világ többi fiataljának. Ehhez segítségképpen ajánljuk figyelmetekbe az általunk megfogalmazott Játékszabályokat

A két hetes, teljes részvételről korábban már sokat írtunk és a mente.hu-n is találhattok információt róla. Erről most csak annyit írnánk, hogy a buszokon van még kb. 5 hely, azokra lehet pályázni. Akit érdekel, írjon a vacifiiroda@gmail.com-ra 🙂