Észak-Duna

ÉD farsang

2018. február 3-án tartottuk farsangunkat Alsógödön, amelynek témája ’nagyszüleink fiatal kora’ volt. Nagyjából 35-en jöttünk össze, és szinte mindenki beöltözött: megjelentek hippik, előkelő hölgyek, urak.

_MG_7813vA programok választéka igen sokszínű volt; egy mozgásos ügyességi-szellemi csapatvetélkedővel kezdtük, melyet a tombola követett. Ez nem a szokásos nyereményekkel zajlott, hanem mindenki felírta egy-egy kis cetlire, hogy mit ad, mit ajánl fel a másiknak, majd ezeket a cetliket húztuk ki: így mindenki adott és kapott is.

Később következett a jelmezverseny, melyet zsűri értékelt, így került ki a legkorhűbben öltözött lány és fiú győztes. Az este folyamán nagyon sokat táncoltunk az alkalomhoz illő zenékre és modernekre egyaránt. Természetesen előkerültek a hagyományos körtáncok és az elmaradhatatlan just dance is.

Eközben megpihenhettünk a teaházban, ahol forró tea, ínycsiklandó sütik és szendvicsek vártak elfogyasztásra. Itt volt lehetőség beszélgetni, társasozni, illetve az Úrral teázni is. Aki belefáradt a táncba és a nyüzsgésbe, érdekes cikkeket olvashatott, amelyekben elmélyedve erőt gyűjthetett a következő hétre.

Végül 1 óra körül lepihentünk, hogy másnap frissen kezdhessük a rendrakást. Közös reggelivel és délelőtti szentmisével zártuk az eseményt.

IMG_7888

További képek elérhetőek itt: https://onedrive.live.com/?authkey=!AGRhqUQyhB4jelA&id=3B73FE582829226E!16420&cid=3B73FE582829226E