AjánlóNyitott fül

CROSS NATION- A YouTube csatorna, amit be kell követned!

Sziasztok!  

Újra itt a Nyitott Fül csapata, hogy bebizonyítsa, értéket hallgatni jó! 

Legyen szó gimnazistáról, egyetemistáról, vagy már dolgozó felnőttről, mindannyiunknak van egy énje, aki feljebb tekeri a hangerőt, és ütemre jár a lába az asztal alatt, ha elektronikus zenét hall. Bulizni mindenki szeret, ezt tagadni felesleges. A legjobb pedig, ha olyan zenére bulizhatunk, ami megmozgatja bennünk azt a VALAMIT. Azt a titkos chipet, ami utat nyit a lelkünk felé. 

Voltál már úgy utazás közben, hogy a lejátszási listádon megszólalt egy dal, amit egyből hangosabbra vettél, mosolyt csalt az arcodra és ha vége lett újraindítottad? Igen, én is. Mindenki életében vannak dalok, amik hozzánk tartoznak, amire felsikítunk a koncert közepén, ha ezt kezdik el játszani. Villognak a fények, a lábad megállíthatatlan, és Te érzed, hogy élsz. Ezekért a pillanatokért éri meg zenét hallgatni, és mi hónapról hónapra szeretnénk ilyen pillanatokat adni nektek! 

Ezúttal egy olyan YouTube csatornát mutatunk meg nektek, ami KERESZTÉNY dalokat dolgoz fel ELEKTRONIKUSAN! Elég jól hangzik, nem? Ez pedig nem más, mint a CROSS NATION!

CROSS NATION egy 66 225 feliratkozóval rendelkező csatorna, ahol a dalok megtekintése nem ritkán elérik a több százezres nagyságokat. Olyan együttesek dalait dolgozzák fel különböző tehetséges DJ-k, mint az általunk is gyakran játszott Hillsong, vagy Jesus Culture, Hillsong Young & Freefor King and Country és még hasonló nagyszabású együttesekét. Azonban nem csak feldolgoz slágereket, hanem gyártja is azokat, kevésbé ismert keresztény nótákból. 

Most egy mentés nagy kedvencet mutatunk meg nektek tőlük, a Hillsong UNITED-Oceans dalát.

Úgy gondoljuk, hogy ez a csatorna sokat rejt magában, és biztosan meglepnek még minket jobbnál jobb remixekkel. Mi pedig addig is merjük találkozókon, táborokban ezeket a zenéket hallgatni, ami közelebb áll a fiatalokhoz, ezzel is értéket közvetítve!  

Írta: Kis Dalma Róza  

(A Nyitott Fül csapata: Blaskó Rebeka,Blaschke Sebestyén,Dudás Bernadett, Kis Domonkos, Kasza Boglárka, Nyulas Tamás, Ponyi Ferenc, Kis Dalma Róza )

(MÁR INSTAGRAMMON IS! )