Ajánló

Elköszönés Lelkészünktől, Szentlélekhívó és közbenjáró ima

Kedves Barátunk!

Szeretettel hívunk és várunk Téged szeptember 2-ára (szombat), Gödöllőre (Szentháromság templom, Szent Imre u. 15.), ahol szeretnénk megköszönni Farkas László atyának az ifjúsági lelkészként végzett 10 éves áldozatos munkáját.

A programról:
9.00 – érkezés
– 9.30 – szentmise
– 11.00 – “10 év”-köszönő
– legkésőbb 14.00-kor zárás

Az alkalomra egy tálca süteményt megköszönünk, ha hozol magaddal!

Kérünk, jelentkezéseddel segítsd a szervezést, az előretervezhetőséget az űrlap kitöltésével, legkésőbb aug. 30., szerdáig. Köszönjük!

Az elmúlt hónapok eseményei miatt a délutánt úgy tervezzük, hogy aki tud, azokkal átmegyünk Pásztóra, a Szentlélek templomban tartandó esti (17.00-tól 21.00-ig tartó) Szentlélekhívó és közbenjáró imára, köszönetünket kifejezve a Szűz Anyának és kérve a kegyelmeket az éppen Pásztóról búcsúzó új ifjúsági lelkészünkre, Bezák Tamás atyára, továbbá két helyettesére, Fejérdy Áron és Maczák Tamás atyákra.

Szeretettel várunk mindenkit, szülőt, fiatalt és régebb óta fiatalt, akik szeretnétek hálát adni Laci atyáért és az Ifjúsági Lelkészség elmúlt 10 évéért, emellett akik szívesen imádkoztok közösen az ifjúság jövőjéért! 

Praktikus információk:
A Gödöllőről Pásztóra, ill. Pásztóról Hatvanba/haza jutást ezzel a táblázattal szeretnénk segíteni. A szabad férőhellyel rendelkező sofőröket kérjük, itt jelöljék, hány embert tudnának még szállítani. Akinek gondja van az utazással, a táblázat segítségével föl tudja keresni a sofőrt. Természetesen tömegközlekedéssel is el lehet jutni Pásztóra.
Az imaest után szálláslehetőség Hatvanban, Laci atya új szolgálati helyén lesz. Hozzatok polifoamot, hálózsákot.