AjánlóMindenkinek

Balaton mente? …avagy régiósok a Partfeszten

Plébániádon és a régiós táborodban is végig szolgálsz? Elmúltál 18? Szeretnél kicsit kikapcsolni?
Jó lehetőség erre a Szalézi Partfesztivál, ami Balatonkenesén lesz 300 m-es saját partrészen. Sok játék, koncertek, előadások, értékes programok, pihenés és jó hangulat vár rád!
partfjelentk

A kedvezményes jelentkezés határidejét meghosszabbították a szervezők!!! Új határidő: AUGUSZTUS 5.!

További infókat a fesztiválról alább és a Partfeszt honlapján találsz, illetve friss hírekért érdemes követni a fesztivál facebook-oldalát is.

RÉGIÓS IMAEST A PARTFESZTEN
Nagy megtiszteltetés, hogy a szaléziak együttműködő partnerként tekintik a Váci Egyházmegye ifjait, vagyis téged, minket! A fesztivál lelki estjének (aug. 15., péntek) egyik fő pontja a régiós szentségimádás (19:45 – 20:45) és közbenjáróima lesz (23:30-tól)!
partfesztGyere te is, csapjunk egy igazi mentés estét, emeld a hangulatot jelenléteddel! Hogyan csatlakozhatsz? Jelezd részvételi és/vagy szolgálói szándékodat ezen a egyperces kérdőíven. Ha szeretnél az este konkrét megtervezésében is részt venni, jelöld a megfelelő résznél, és várunk szeretettel augusztus 3-án 16:00-kor a Párbeszéd Házában! : )

Ha csak az imaestre jössz le péntek este, és reggel utazol tovább, lehetőség van szállást igényelni. Akik a kérdőívnél ezt jelölik, azoknak részleteket e-mailben küldünk.
Amennyiben egész nap szeretnél jelen lenni, de nincs fesztivál- vagy hétvégi jegyed, regisztrálj napi jeggyel a szalim.hu/fesztival oldalon.

NYEREMÉÉÉNY!
A Váci Egyházmegye Ifjúsági Irodája idén 10 embert tud támogatni a kedvezményes jelentkezési ár 50%-ával, olyan fiatalokat, akik a helyi közösségük táborában és a régiós táborukban is szolgálnak.

Ha ez igaz rád, nincs más tennivalód, mint hogy augusztus 3. 23:59-ig kitöltsd ezt az űrlapot, majd írasd alá táborvezetőddel mindkét táborod végén a Tábori igazolást (ha nyersz, ezzel tudod igazolni szolgálatod). A nyertesekkel a sorsolás után személyesen felvesszük a kapcsolatot  további részletekkel kapcsolatban.

Figyelem! A Parfesztre ettől függetlenül külön kell regisztrálni (aug. 5-ig, a kedvezményes jelentkezés határidejéig), az előbbi űrlap csak a nyereményjátékra vonatkozik!

partfesztlogo

KÖZÖS SZÁLLÁSON A TÖBBI MENTÉSSEL?
Ha szeretnél a régiós fiatalokkal közös/közeli szálláson lenni, még mindig van lehetőséged, hogy jelezd. A Partfesztre való jelentkezésed elé írd be a VE_ előtagot: VE_’sajátnév’ vagy VE_’csoportnév’. Ha nem jelzed erre igényed jelentkezéskor, a rendezők nem tudnak külön figyelni, hogy a régiósok szállásához kerülj.

Addig is jó készülődést a táborokra és emlékezetes heteket! 🙂