MentePont

Adventi ünnepi gyertyagyújtás a Mentepontban

Kedves régiós fiatalok!

Bár már több programnak is otthont ad a Mentepont (pl. MIKSZ, páros kör, alkalmi régiós és egyéb megbeszélések) az ünnepélyes átadó után most egy olyan eseményre szeretnénk meghívni titeket, amely kapcsolódik Adventhez. 2015. december 15-én, kedden 17:00-kor énekes adventi gyertyagyújtást szervezünk a Mentepontban, váci egyházmegyés kispapjaink vezetésével. 🙂

gyertyagyujtas

Az érkezőket forró teával és süteménnyel várjuk, de az ünnepélyes gyertyagyújtás után is lesz lehetőség beszélgetésre, egy kis játékra. Azért, hogy még inkább otthonos legyen az este, ha könnyen megoldható, hozhatsz magaddal te is egy kis süteményt vagy üdítőt.

 

A szervezés szempontjából fontos tudnunk, hogy várhatóan hány emberre számíthatunk. Ha tervezel jönni, akkor jelentkezz az alábbi linken: Adventi gyertyagyújtás a Mentepontban

————————————————————————————————————————

A Mentepont elhelyezkedéséből fakadóan a Budapesten tanuló vagy annak környékén lakó egyházmegyés fiatalok számára lehet kézenfekvőbb a meghirdetett programok látogatása, de szeretnénk, ha a Váci Egyházmegye területén élő minden fiatal megszólítva érezné magát. Sajnos elszállásolásban nem tudunk segíteni, de ha érdekesnek találsz egy-egy programot, akkor bátorítunk, hogy vedd fel a kapcsolatot más régiósokkal, akikről tudod, hogy Pesten vagy annak közelében laknak. Az éppen aktuális programokról minden alkalommal küldünk levelet, de a mente.hu-n vagy a Facebookon is találhatsz majd hasznos információkat.

 

U.i.: Az ünnepélyes megnyitóról láttátok a híreket és a képeket? Ha még nem, katt ide: Megnyílt a „missziós anyahajó” vagy ide: Közösségi tér nyílt Budapesten a Váci Egyházmegye ifjúsága számára.

 

Várunk titeket szeretettel!