Ajánló

Adományozz a VIFI-nek online!

Teszteltük, és működik!

Próbáld ki te is: adományozz tetszőleges összeget alapítványunknak, és szolgálj egy jó ügyet!

Az adományozó felület elérhető a mente.hu honlapon keresztül a következő úton: ALAPÍTVÁNY – Támogasd! – Anyagi támogatással bankkártya, utalás – Itt válaszd ki a VIFI logót, és kattints rá! Majd meg is érkeztél az adományozó oldalra. De ha ide klikkelsz, akkor egyből odarepítünk téged!

Mit érdemes tudni az online adományozásról a VIFI esetében?

Mit támogat a VIFI?
A VIFI Alapítvány a Váci Egyházmegye ifjúságát kívánja támogatni az egyházmegye Ifjúsági Lelkészségével karöltve a közős cél érdekében: ,,Minden településen legyen krisztusi ifjúsági közösség!” Így bevételéből egyházmegyei regionális, vagy plébániai ifjúsági táborok, évközi közösségteremtő programok megvalósulását és az ezekhez kapcsolódó beruházásokat támogatja. Bővebben a jobb oldali logóra kattintva olvashatsz róla, de az adományozó oldalon is szolgáltatunk erről bővebb információt.

Mire elegendő a támogatásom?
Anyagi hozzájárulásodat például a következőkre tudnánk fordítani:

1 000 Ft – édesség a tábori verseny győztes csapatának
2 000 Ft – közösségi póló
5 000 Ft – egy társasjáték
10 000 Ft – egy egyszerűbb sátor
50 000 Ft – közösségépítő hétvége kb. 10 fő számára
100 000 Ft – hangosító berendezés megvásárlása
500 000 Ft – egyházközségi napközis tábor kiadásai
1 000 000 Ft – egy regionális nyári tábor kiadásai

 

Tudnivalók az online adományozáshoz:
Az oldalon beállíthatod a kívánt támogatás összegét, és azt, hogy rendszeresen, vagy egyszeri alkalommal szeretnéd-e ugyanezzel az összeggel támogatni alapítványunkat. A beállítás később módosítható.
Az adományozás módjának kiválasztása után a honlap különböző adatok megadását kéri. Ennek jelentősége, hogy kapcsolatban tudjunk maradni veled. Nem az e-mail címed jelszavát kéri a rendszer, hanem egy új jelszót, ami segít, hogy utólag módosíthasd az adataidat, beállításaidat.

Miért jobb, ha rendszeres adományt állítasz be?
A rendszeres adományok sokkal kiszámíthatóbbak, mint az egyszeri támogatások. Előbbi esetben számunkra kiszámíthatóbb, milyen bevételek várhatók egy-egy hónapban, és ez nagyban segíti a tervezést, növeli az alapítvány stabilitását. Ettől függetlenül az egyszeri adomány is nagy segítség. Mindenféle adományt előre is köszönünk!

Teszteld te is az oldalt, és válj tudatos adományozóvá!

A képre kattintva betölt az adományozó oldal.