Egyéb

10 éves a MenteMédiaMisszió! – Ünnepelj velünk!

Kedves médiás!

Az idei évben ünnepli a MenteMédiaMisszió a 10. születésnapját. Ennek apropóján egy ünnepi találkozást, és képzést szervezünk, ahova minden valaha volt médiást nagyon sok szeretettel hívunk, és várunk!

A programról pár szóban:
Március 4. (péntek) – „Ünneplés”: Elsősorban erre az estére várjuk a „régebbi” médiásokat, természetesen a jelenlegi lelkes médiás önkéntesek mellett. Terveink szerint lesz közös tortázás, nosztalgiázás, társasjátékozás, beszélgetés, dicsőítő szentségimádás. Valamint ekkor hirdetjük majd ki az idei év különleges, jubileumi fotópályázatának témáját. 🙂

Március 5. (szombat) – Ezen a napon lesz maga a médiásképzés, a tényleges oktatás 10.00-kor fog kezdődni, és 16.00-ig tart majd. Az ünnep nagyságához illeszkedve, egy szakmájában igazán jártás előadót várunk majd erre a napra: Szántó András, a Szépművészeti Múzeum, a Magyar Nemzeti Galéria, valamint az Oktatási Hivatal fotósa-videósa, és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanára, már 20 éve. Tőle a képalkotás módjáról, fotózásról-videózásról, Lightroomról fogunk hallani. Eszközöket is hoz magával, amelyeket ki is lehet majd próbálni.

Helyszín: Vác

Aki mindkét napon szívesen velünk tart, annak természetesen szállást is biztosítunk!

Jelentkezési határidő: 2022. 02. 22. (kedd) – 23.59

A program ingyenes.

A jelentkezőket emailben értesítjük majd a további részletekről!

Mi már nagyon várjuk a találkozást! 😉
Bezák Tamás – ifjúsági lelkész
Kis Domonkos – MenteMisszió koordinátora
Revóczi Fanni, Heiszig Regő – médiás munkatársak