Uncategorized

Késői beszámoló 7. találkozónkról

   Sziasztok!

Bár már a facen megoszthattuk egymással, hogy milyen jó élmény is volt a legutóbbi találkozónkon részt venni, újra találkozni ismerős arcokkal, de itt még nem tettük meg. Így hát egy kis késéssel, de bepótolva az most itt egy élménybeszámoló, méghozzá egy kisebb testvérünktől. Olvassátok szeretettel.:)

„A palotási találkozót már nagyon vártam, mert sok idő telt el a nyári tábor óta. Én személy szerint szerepet vállaltam az érkezők fogadásában. Megláttam az ismerős arcokat, akiket szeretek újra látni. Jöttek újak is, akikkel nagy izgalommal beszélgettem, és igyekeztem szeretni őket, befogadni a közösségbe.
Az előadás nagyszerű volt, a tőlem kicsit távol álló témát sikerült megértenem, és a hölgyek a gondos munkával előkészített előadásukkal végig lekötötték a figyelmemet.
A 17-18 évesekkel a kiscsoportom nagyszerű volt, egy nagyon jó és oldott légkör alakult ki. A fakultatív programoknál én a társasjátékok szobáját koordináltam. A fiatalok lefoglalták magukat, ha kellett készségesen segítettem.
Az ebéd nagyszerű volt, én mindig nagyon kedvelem a helyi falusi asszonyok főztjét. Mindenre nagyon odafigyeltek a tálalásnál, és a kiszolgálásnál, és volt bőségesen, amit elfogyasszunk. A missziós nővérek előadása újszerű volt számomra, örültem, hogy a székely nővér sok kérdésünkre a nap témájával kapcsolatosan nagyszerű, és messzemenően kielégítő válaszokat adott.
A nap zárásaként a szentmise méltó befejezés volt a 7. Zagyvás találkozónak.
Üdvözlettel: György Balázs”

A találkozóról készült képeket itt tudjátok megnézni, amit pedig nagyon köszönünk fotósunknak, Rebekának. 😀

Sziasztok!

Jancsó Emőke