Találkozó Cegléden – Tanév végi programkavalkád

Már nagyon kevés van csak hátra az idei tanévből, ezt már simán kibírjuk! Főleg, ha néhány tiszás programmal megfűszerezzük ezt pár napot!

Milyen programok várnak rád?

Ifjúsági találkozó

plakát cegléd 2015 júniNagy örömmel jelentjük, hogy a tanév utolsó tiszás találkozóját Cegléden tartjuk, ahova könnyűszerrel eljuthattok, hiszen egész jó a tömegközlekedés ide.

Mikor? | 2015. június 6-án (regisztráció 9 órától, zárószentmise 17 órakor)
Hol? | Cegléden a Szent Kereszt Katolikus Általános Iskolában (Pesti út 2.)

A találkozó témája  a megszentelt élet. Gyertek el, ha kíváncsiak vagytok rá, miért választja valaki a papi és/vagy szerzetesi hivatást, hogyan mondtak igent Isten hívására, te hogyan figyelj arra, mi lehet Isten terve az életeddel. A tanúságtételek mellett sok dolgot megtudhatsz a szerzetesrendekről, szokásaikról, ruházatukról. A részletes programot a plakáton olvashatjátok. A facebook-eseményt itt találjátok.

Szabadtéri ifjúsági koncert

Egyedülálló újdonság a tiszaföldvári fiataloktól Nektek! Színdarabbal és dicsőítő dalokkal várnak Benneteket a találkozó után pontosan egy héttel! Gyertek el minél többen, hogy egész Tiszaföldvár láthassa, hogyan dicsőitik Istent a Tiszás fiatalok!

Mikor? | 2015. június 13-án (szombaton), 19 órakor (kb. 20:30-ig)
Hol? | Tiszaföldvár, Penny Market melletti terület

 

Sulizáró tanyaparty

Zárjuk tiszásan a tanévet, egy új bulihelyszínen!

Mikor?| 2015. június 18-án (csütörtökön), 17 órától másnap reggelig
Hol? | Martfű, Zsófia Halom út

Információ és előzetes regisztráció itt!


Írjatok be mindent a naptáratokba és találkozzunk minél többen, minél több programon! (A táborba jelentkezést se feledjétek el!)