Uncategorized

Isten hív, de merre? Esetleg egy nyári táborba?

Mi leszek ha nagy leszek? Mi Isten terve velem? Mi az én hivatásom, amelyre Isten hív? Ezek a kérdések minden fiatalt foglalkoztatnak. Arra hívunk, gondolkozzunk ezen együtt! A Tiszamente  (Mi az a Tiszamente? – ide kattints!) nyári táborába hívunk, színes programokkal, sok fiatallal! Olvass tovább a részletekért!

kicsi szóró (1)  

Milyen programokra számíthatsz? Előadások, kiscsoportos beszélgetés, közös imák, tábortűz, színdarabok, strand, szabadidős programok és persze régi és új barátok is! Hozd el barátaidat, osztálytársaidat, hittanos csoportodat is! A táborban biztosan te is megtalálod a korcsoportodat, hiszen kisiskolások, középsulisok és egyetemisták egyaránt szoktak jönni. (Akkor is bátran kelj útra, ha eddig még nem vettél részt programunkon!)

Időpont | 2018. július. 30. – augusztus 5. (hétfő-vasárnap)
Helyszín | Tiszaföldvár, Kossuth Lajos út 121. (plébánia)
Téma | Hivatás: „Jöjj, kövess engem!” (Lk 18,22)
Tábor díja | 7 000 – 12 000 Ft közötti összeg, a helyszínen fizetendő készpénzben, lehetőségekhez mérten. (Egy fő bekerülési költsége kb. 10 000 Ft, mely tartalmazza többek között az étkezések árát és a strandbelépőt.)

Alsó korhatár: 10 év (hitoktatói ajánlással kivétel tehető)

A táborra előzetes jelentkezés szükséges, amit a JELENTKEZÉS gombra kattintva tehetsz meg. Ugyanitt olvashatsz még további hasznos információkat.

Jelentkezési határidő: 2018. július 20.

Facebook-eseményünk itt található  (az esemény „Ott leszek” jelzése nem helyettesíti a jelentkezést!)

Kérdésed van?

Írj nekünk bátran Facebookon (a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség nevű oldalnak címezve), vagy e-mailben a sooszoltanferenc@gmail.com címre. Telefonon a 30/925-1667-es számot hívhatod!