Egyéb

Állati tiszás szilveszter Csépán

Kedves Fiatalok!
Szeretettel várunk titeket egy állati tiszás szilveszterre Csépára! Ez a buli jobb lesz, mint a plakátja! 😉 Az eseményre 14 éven felülieket várunk!
PROGRAMOK
  • vetélkedő, játékok
  • karaoke
  • társasjáték szoba
  • buli hajnalig
DRESS CODE: amiben kényelmesen érzed magad, de állati jelmezben jönni is ér   🙂
ÉTKEZÉS
Bálunk batyus bál lesz. Ez azt jelenti, hogy mindenkit kérünk, hogy járuljon hozzá enni- és innivalóval a közös terülj-terülj asztalkánk gazdagításához, amelyről mint egy svédasztalról szolgálhatják majd ki magukat a vendégek. A kevésbé konyhatündér fiúk nyugodtan hozzanak csak üdítőt, rágcsát, de a lányokat és a konyhatündér fiúkat bátorítjuk, hogy csillogtassák meg tudományukat, jöhetnek édes vagy sós sütemények, szendvicsek, hidegtálak, saláták, fasírt, falatkák (ez csak néhány ötlet), rátok bízzuk.
Amivel mi készülünk: szendvicsek és éjféli virsli, szörpök, pezsgő.
ANYAGIAK
Kérjük, hogy a helyszínen járulj hozzá közös Szilveszterünk költségeihez, többek között a fűtéshez.
December 28-ig regisztrálóknak 2000 Ft, december 30-ig regisztrálóknak 3000 Ft.
Regisztrálj legkésőbb december 30-án 23:59-ig. Regisztráció nélkül nem áll módunkban fogadni a rendezvényen.
ALVÁS
Hozz magaddal hálózsákot, ha szeretnél aludni is egy kicsit. A fiúk és lányok részére természetesen külön-külön hálókörletek vannak.
FONTOS!

Ezt a bulit a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség szervezi, ezért ehhez méltóan szeretnénk szórakozni. Ehhez hozzátartozik egy-két szabály is:

Rendezvényünk alkoholmentes (kivételt képez ez alól az éjféli pezsgős koccintás, amelyre vendégeink vagytok), tehát a bálra nem hozhatsz be alkoholt, ha már alkoholos befolyásoltság alatt állsz, a belépést sajnos megtagadjuk. Párok figyelmébe: szép dolog a szerelem, de nem mindegy, hogy hogyan mutatjuk ki ezt mások előtt, feltételezzük, nem azért jöttök el, hogy csak kettesben legyetek! Bulizzunk együtt úgy, hogy Krisztus is jól érezze magát közöttünk! 😉

LEMONDÁS: december 30. éjfélig, a sooszoltanferenc@gmail.com címen.