Nyári táborok 2016.

A küldetés fedőneve: Tiszás tábor 2016

Köszöntünk Ügynök! Különleges küldetést bíztak csapatunkra! Adott egy személy, Jézusnak hívják, fülest kaptunk, hogy érdemes lenne utána nézni alaposabban, ki ő. A lehető legtöbb információt szeretnénk kideríteni róla, ehhez a Te segítségedre is szükségünk van! Úgy gondoltuk, 2016 nyara lenne a legideálisabb időszak erre. Nem titok (vagy mégis?), de egy szupertitkos nyári táborról van szó. Olvass tovább a részletekért!tábor2016plakát  

A legfontosabb tudnivalók: A táborra jelentkezni kell előzetesen! (lsd. lentebb majd) 

Időpont | 2016. augusztus 8-13.

Helyszín | Tiszaföldvár, Kossuth Lajos út 121. (plébánia)

Téma | Jézus „És ti kinek tartotok engem ?” (Mt 16,15)

Tábor díja | 7 000 – 12 000 Ft közötti összeg, a helyszínen fizetendő készpénzben, lehetőségekhez mérten. Alsó korhatár: 10 év (hitoktatói ajánlással kivétel tehető)

Amit feltétlenül hozz magaddal:

  • Szülő, gondviselő által aláírt nyilatkozat a táborozáshoz, amely innen tölthető le. (Ha a nyomtatás nem megoldható, akkor a táborban is ki lehet tölteni. A nagykorú résztvevők a táborban aláírhatják az ugyanilyen tartalmú ívet.)
  • TB kártya, polifoam, hálózsák, fürdőruha, törülköző, tisztálkodó felszerelés, rendszeresen szedett gyógyszered, notesz, toll, esernyő vagy esőkabát és ha van: sátor, elemlámpa, szúnyog- és kullancsriasztó, Biblia.

A programok Szentmise, szentségimádás, dicsőítés, előadások, kiscsoportos beszélgetés, játék, akadályverseny, kézművesség, tábortűz, strand, sport, vetélkedő. Érkezés és regisztráció hétfőn délelőtt 10:00-tól. A tábor szombat délután, a 14:30-kor kezdődő táborzáró szentmisével fejeződik be, amelyre szeretettel várjuk kedves családodat is. Ha nem tudsz végig velünk lenni, akkor is szívesen látunk (jelezd a megfelelő kérdésnél). Szólj a barátaidnak, osztálytársaidnak is! Az alábbi „JELENTKEZEM” gombra kattintva tudsz jelentkezni! (Az előzetes jelentkezés kötelező!) Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk bátran Facebookon, vagy e-mailben a zsgesztenye@gmail.com címre, telefonon a 30/293-1371-es számot hívhatod! Jelentkezési határidő: 2016. július 31. MEGHOSSZABBÍTVA AUGUSZTUS 5. ÉJFÉLIG! A 2016. június 30-ig jelentkezők között 10 db, Tiszás és mentés ajándékok vásárlására felhasználható 200 Ft-os kupont sorsolunk ki! reggomb