Uncategorized

Tavasz és nyár az ipolyosokkal

Kedves Testvérek!

Töretlen lendülettel és hittel vágunk neki a következő találkozónak, valamint a verebek azt csiripelik, hogy az kisebb tesók már gőzerővel dolgoznak a tábori programokon is. 🙂

De nem csak az Ipoly mentén dübörög az élet, hanem a többi régióban is számos esemény vár TITEKET. Lássunk egy kis esemény naptárat:
Április 20. Galga menti ifjúsági találkozó Aszódon
Április 27. Ipoly menti ifjúsági találkozó Zagyvapálfalván
Május 10. Eukarisztikus Kongresszus Vácott
Május 18-19. Pünkösdi Férfizarándoklat Szécsényből-Mátraverebélybe
Május 25. Nagymarosi ifjúsági találkozó
Június 28-30. Váci Egyházmegyei Találkozó Pásztón
Július 14-21. Ipoly menti Nyári Tábor Nógrádmegyeren

De ezek közül jelenleg a legaktuálisabb a következő ifjúsági találkozónk, amit csak emlékeztetőül 2013. április 27-én ZAGYVAPÁLFALVÁN tartunk, ahová nagyon nagy szeretettel várunk benneteket.

Mivel a találkozó a Zagyva mente tőszomszédságában lesz, így sok zagyva menti testvérünket is várjuk a találkozóra. Lesz sok játék, nevetés, finom ebéd (kémeink jelentik, hogy a helyi képviselő testület egyik tagja – aki mellesleg remek szakács – rittyent nekünk valami finomat, és persze sokat, így kérlek titeket, hogy gyertek és segítsetek megenni), némi ima, ének, zene, és sok-sok együtt töltött perc. A tanév végéhez közeledvén ez az utolsó alkalom, hogy így együtt legyünk… Részletekért kattints a plakátra!

Reméljük, hamarosan találkozunk, Isten áldjon benneteket addig is.

A kisebb testvérek