Mozdulj Galga!

Tornyosulnak a tennivalók? Érettségizel? Jönnek a vizsgák? És mindeközben a nyárról ábrándozol? Ezzel nem vagy egyedül!

Éppen ezért gondoltuk, hogy a Galgás tábor előtti utolsó találkozó kicsit lazább keretek közt zajlana. Szeretnénk egy napot, amikor együtt sportolunk,mozgunk, játszunk, elfelejtve a hétköznapi teendőket. Ezért idén is megtartjuk a Galgás sportnapunkat.

Helyszín: Budapest, 1173 Budapest Pesti út 84. Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium tornaterme és sportpályái

Időpont: 2015.05.23. 10:00

Megközelítés vonattal: Rákosliget megállónál kell leszállni, és a 198-as busszal (Dél pesti autóbuszgarázs felé) a Bakancsos utcánál kell leszállni.(1 vonaljegy szükséges)
busszal: Örs vezér terétől 97E vagy 169E busszal, Bakancsos utca megállónál kell leszállni.

Mire számíthatsz? Hagyományainkat folytatva, idén is szeretnénk a lányoknak röplabda, a fiúknak foci bajnokságot szervezni. Várjuk csapatok jelentkezését, nagyon örülnénk, ha minden településről lenne egy-egy csapat. Ha mégsem jön össze egy egész csapat a közösségedből egyénileg is nevezhetsz, és a helyszínen biztosan találunk egy csapatot, akiket erősíthetsz.
 Ha a röplabda vagy foci nem éppen a te erősséged, számos más sportlehetőség is lesz a helyszínen (igény szerint): kosárlabda, (akár kézilabda is megoldható, ha van rá elég jelentkező), emellett ping-pong, tollas, pelota, és méta is játszható. Tetszőlegesen lehet a sportágak között válogatni a nap folyamán, szeretnénk ha ez a nap tényleg egy kötetlen, jó hangulatú kikapcsolódás lenne mindenki számára.

Ahhoz, hogy minél pontosabban fel tudjuk mérni, hogy mihez is lenne kedvetek, legyetek szívesek az ezen a linken található kérdőívet mindenképp kitölteni: http://goo.gl/forms/0sp6Nn81y3

Várunk szeretettel téged is és barátaidat is!

sportnap