Galgás találkozó Kartalon

Sok szeretettel hívunk minden Galgás és leendő Galgás fiatalt őszi találkozónkra, melyet október 19-én tartunk, Kartalon. Házigazdáink izgatottan és nagy lelkesedéssel készülnek erre a napra, hiszen ez az első alkalom, hogy vendégül látnak minket.

Ha még hezitálsz, hogy velünk töltsd-e ezt a szombati napot, íme néhány indok, amivel remélhetőleg meggyőzhetünk:

Most, hogy beköszöntöttek az iskolával, munkával teli szürke hétköznapok, jól esik visszagondolni a nyárra, a Galgás táborra. A nosztalgiára remek alkalom a kartali találkozó, ahol ismét együtt tölthetünk egy vidám napot.

  • Augusztusban szerzett lelkesedésünk kezd gyengülni, kezdünk „lemerülni”. Itt az ideje, hogy újra töltekezzünk. Erre is jó lehetőség az őszi találkozó, ahol szentségimádáson és szentmisén is részt veszünk. Az előadás és kiscsoportos beszélgetések kapcsán ezen a napon azt vitatjuk meg, hogy hitünkben Mária milyen szerepet tölt be.
  • Ha még nem voltál Galgás találkozón itt a lehetőség, hogy bekapcsolódj közösségünkbe, ahol sok, veled hasonlóan gondolkodó, katolikus fiatalt ismerhetsz meg.
  • A találkozó napján, október 19-én avatják boldoggá Sándor Istvánt. Rendhagyó módon mi is megemlékezünk egyházmegyénk vértanújáról a délután folyamán.
  • A lelki programok mellett a Segítők játékokkal és vetélkedővel készülnek, hogy a munkával, tanulással teli hét után kicsit kikapcsolódhassunk.

GalgaKartal-page-001

Néhány fontos tudnivaló:

A programot 9:00-kor kezdenénk a szokásos regisztrációval. Aki tömegközlekedéssel érkezne, annak javasoljuk a 8:20-kor Gödöllőről induló buszt, ami pontosan 9:00-re ér Kartalra. A napot a 15:30-kor kezdődő szentmise zárja, a hazautazáshoz legideálisabb a 17:00-s kartali busz, ami Aszódig eljuttat minket, onnan pedig már gyakran járnak vonatok, buszok a Galga minden irányába. A találkozót rossz idő esetén is megtartjuk!
Mindenkit sok szeretettel várunk!