Észak-Duna

Bújj ki a radiátor mellől, és gyere a Püspöki Palotába!

Bújj ki a radiátor mellől, és gyere a Püspöki Palotába!

A téli időszak mindenkire másképp hat… Van, aki a kanapéra kucorodik egy bögre teával, és állig betakarózik… Mások pedig önfeledten ugrálnak és szánkóznak a hóban. Akármelyik csoportba is tartozol, van, ami mindenkinek jól esik ilyenkor.

Az év kezdetén sokan nagy elhatározásokat tesznek, akár a tanulmányok vagy az életmód terén. De van, amit sokszor elfelejtünk… a lelkünket kipucolni.

Most erre hívunk téged is, ugyanis február 2-án, szombaton lehetőséged nyílik kicsit foglalkozni magaddal, belülről is. Ezt pedig legjobban a személyes Istenkapcsolat megvizsgálásával jó kezdeni, amit néhány műhelyben tovább is boncolgatunk majd.

Foglalkozunk majd az Istennel való kommunikációval is, mivel az imádság nem minden formája válik be mindenkinek, hiszen nem vagyunk egyformák… Ezért megismerkedünk különlegesebb imamódokkal is, amelyek lehet, hogy átformálják majd az imaéleted!

Legyen tánc!… ugye? Eláruljuk, az is lesz! Szóval egy igazi ÉD-s találkozóban lehet részed, ahol kicsit mélyebbre áshatsz magadban, és bandázhatsz a többiekkel is.

Tehát a részletek:

Mikor? 2019. február 2. (szombat) 9:00 – 17:00

Hol? Vác, Püspöki Palota, Migazzi tér 1.

Miért? Mert szuper lesz.

Facebook? https://www.facebook.com/events/2069428589789141/

És még ebédet is kapsz… J

Mi kell még? Várunk szeretettel!