AjánlóEgyébMindenkinek

Zarándoktábor

Tihany - Bakonybél - Pannonhalma

Sziasztok Mentések!
Egy szuper alkalomra hívunk meg Téged, ahol nem csak más keresztény fiatalokkal lesz lehetőséged találkozni, de egyszerre tudod megélni a természet békéjét, szépségét és Isten hatalmas szeretetét, gondviselését. Egy kisebb kihívásra invitálunk: mint tudjuk, ép testben ép lélek. Ezen gondolat mentén szervezünk egy zarándoktábort, melynek fő koordinálója a Magyarországi Szerzeteselöljárók Konferenciáinak Irodája. Tóth Gergely képesített túravezetővel vágunk neki egy lelki-testi kalandnak Tihanytól indulva egészen Pannonhalmáig. A vezetett túra 7 napon, összesen 112 km-en keresztül tart Magyarország egyik legszebb vidékén, majdnem végig Szent Jakab zarándokút nyomvonalán egészen a Pannonhalmi Bencés Főapátságig. Az úton közelebb kerülhetsz magadhoz, hasonló gondolkodású fiatalokhoz, a természethez és első sorban Istenhez, amit számos program is garantál majd a gyönyörű táj mellett. Felépített Lelki ív, visszatérő napi programok és maga az útonlevés segíti mindazt, hogy egy egyszerű kiránduláson túl egy valóságos találkozást élj át Istennel. A zarándoklat ideje alatt biztosított a szállás, a napi háromszori étkezés, és bizonyos napokon a hozott csomagod szállítása is. Minden lelkes keresztény diákot várunk szeretettel egészen 25 éves korig a 15-30 fős csapatunkba.
A részvétel díja: 46.000 Ft. (mely a szállásokat, a napi 3-szori étkezést és adott napokon a csomagszállítást tartalmazza.) Szociális alapon 50%-os támogatás is igényelhető!
Időpont: 2024.07.20-07.26
Helyszín: Tihanyi Bencés Apátságtól Aszófő, Vöröstó, Nagyvázsony, Városlőd és Bakonyszentlászló érintésével a Balaton-felvidék és a Bakony lélegzetelállítóan szép tájain át vezet a Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz
Bármilyen kérdéssel pedig ide is fordulhattok: https://www.facebook.com/benjamin.gulyas.52 , vagy   gulyasbeni1@gmail.com, illetve a leendő táborvezetőhöz is: Tóth Gergely, toth.gergo.oktatas@gmail.com / +36307093310
Ha úgy érzed szeretnél jönni, akkor kérlek mindenképpen jelentkezz minél előbb, akkor is ha nem vagy még benne 100%-ig biztos!
Részvételi szándék jelzése itt (ELŐJELENTKEZÉS): https://forms.gle/CQJ6hno9hCeH3oQu6 
AZ ELŐJELENTKEZÉS MÉG SEMMIRE NEM KÖTELEZ!
A tábor csak kellő számú jelentkező esetén kerül megszervezésre!
Az előzetes jelentkezés határideje: 2024. január 29. Ezért kérünk minél előbb jelentkezz, ha érdeklődsz! És még akkor is, ha időpont / bármi egyéb kapcsán még lehetnek bizonytalanságok! Nagyon köszönjük!