Dél-Duna

XXI.század

XXI. Század 

MIT KELL, HOGY JELENTSEN A KERESZTÉNYSÉG EGY FIATAL SZÁMÁRA? 

A legutóbbi találkozónk helyszíne Örkény volt, és pontosan erről a témáról gondolkodtunk közösen.
Fiatalok vagyunk, vallásosak , de a hitünk nem korlátokat és terhet jelent számunkra.

Nem gáz hogy hiszünk Istenben!
Ugyanakkor az is igaz, hogy a rengeteg zaj, a modern világ impulzusai, a megannyi kísértés mellett nehéz meghallani Isten szavát.
A találkozónk előadása pont ezekről az impulzusokról, nehézségekről és természetesen arról a sok boldogságról szólt amit átélhet egy fiatal keresztény napjainkban, ezt később kis csoportokban is megbeszélhettük korcsoportok szerint. Mindenkinek jó volt érezni azt, hogy nincs egyedül ezekkel a problémákkal, küzdelmekkel, és egy olyan közösségben beszélhetnek erről, ahol mindannyiunkat összeköt egy dolog, ami nem más mint a Jézusba vetett hitünk.

Persze a sok komolyság mellé elengedhetetlen volt a szokásos Dél-Duna hangulat is.
Vetélkedő, futkározás, vízi nudli, megafon?
Egy hatalmas délutáni játékban minden energiára szükség volt, hiszen négy csapat mérte össze tudását több területen, és ezzel le is vezettük a felgyülemlett energiánkat.

 

A nap végén még a szentmise előtt megtörtént a nagy bejelentés, helyszínen szétszórt utalások és egy Kahoot vezette rá a résztvevőket arra, hoooogy…dobpergés…

A DÉL-DUNÁS TÁBOR idén JÚLIUS 16-21 közt tartatik DABAS-GYÓNON!

Mindenkit nagy szeretettel hívunk ez úton is meg a nyár legmenőbb táborába, éljük meg együtt a hitünket, találkozzunk Jézussal nyáron is, közösen, fiatalon. ❤️

-Zammat Menal Maria

A találkozó képeit erre a képre kattintva találod